Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΚ - Λεβαδειακός 2-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο, που πέτυχε και τα δύο γκολ, η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στο πρώτο εξ αναβολής παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας (1η αγωνιστική).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος της Ενωσης «χτύπησε» στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου, έδωσε στην ομάδα του άλλους τρεις βαθμούς, με τους οποίους πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (η ΑΕΚ, πάντως, έχει 10 παιχνίδια, ενώ οι «πράσινοι» δύο λιγότερα).

Πρώτη ήττα για τους Βοιωτούς στο πρωτάθλημα, μετά το ισόπαλο 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ήττα που ήρθε απολύτως…φυσιολογικά για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, καθώς σε ολόκληρο το διάστημα του προσπάθησε με μαζική άμυνα να κρατήσει μακριά από την εστία του Κυριακίδη τους γηπεδούχους.

Το κατάφερε στα πρώτα 42 λεπτά του ματς, αλλά μία ανόητη ενέργεια του Λισγάρα έφερε το πέναλτι για την Ένωση (ανέτρεψε τον Κάρλος), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λεονάρντο, ο οποίος με το…καλημέρα στο δεύτερο μέρος «κεραυνοβόλησε» τον Κυριακίδη, πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, από λάθος του Μανωλά, ο Βασιλείου πλάσαρε τον Αραμπατζή και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1). Νωρίτερα, στο 89΄ η ΑΕΚ είχε μείνει με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Αντώνη Ρίκκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...