Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-1

Οι Βοιωτοί στο ντεμπούτο τους στη φετινή σεζόν έδειξαν να μην έχουν επηρεαστεί καθόλου από την πολύμηνη αγωνιστική απραξία τους και κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, μπόρεσαν να πάρουν τον πόντο, αλλά και να δείξουν πως όποιος τους υποτιμήσει, θα το πληρώσει.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός μετά από όμορφη ενέργεια του Ντένις Επστάιν δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση της ομάδας του.

Παρόλα αυτά, αν και θα περίμενε κανείς τους παίκτες του Γιώργου Δώνη να εντείνουν τις προσπάθειες του για να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα, αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο ρυθμός έπεσε στο επόμενο διάστημα και σε όλο το πρώτο μέρος καμιά από τις δυο εστίες δεν απειλήθηκε ουσιαστικά.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους, όμως, να βρίσκουν την ευκαιρία να χτυπήσουν και να αιφνιδιάσουν τους Περιστεριώτες. Πιο συγκεκριμένα, στο 61' ο Λισγάρα με κεφαλιά μετά από κόρνερ νίκησε τον Ιτάνζ και έφερε το ματς στα ίσια.

Η εξέλιξη αυτή έβγαλε τον Ατρόμητο από τον λήθαργό του, αναγκάζοντάς τον μετά από ώρα να βγει ξανά μπροστά. Κάποια μακρινά σουτ, όμως, από τον Τάτο και ορισμένες προσπάθειες του Μήτρογλου δεν έφεραν αποτέλεσμα, με τον Λεβαδειακά να βγάζει σχετικά εύκολα μέχρι το τέλος το παιχνίδι.

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...