Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0

Με γκολ των Λυμπερόπουλου και Λεονάρντο, η ΑΕΚ νίκησε πιο δύσκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οσο κι αν τον... βαραίνουν αγωνιστικά τα 36 του χρόνια, ο Λυμπερόπουλος απέδειξε την κλάση του στο 13ο λεπτό, όταν με ένστικτο στράικερ, άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ.

Το υπόλοιπο μισάωρο ανήκε ολοκληρωτικά στον Αστέρα. Με τον Σάκη Τσιώλη να έχει μάθει από τα 3 γκολ που δέχθηκε φέτος στο ίδιο γήπεδο ως προπονητής του Αρη, οι αρκάδες πήραν το κέντρο και ανάγκαζαν τους αντιπάλους τους στο εύκολο λάθος.

Ενα από αυτά (Καράμπελας) τους έδωσε την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Χούλι -αφού πέρασε και τον Αραμπατζή- έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τη στιγμή, που όλη η ΑΕΚ... έγερνε προς τα αριστερά, λόγω της παρουσίας του Λεονάρντο, ο Αστέρας με αυτοματισμούς και καλή κυκλοφορία της μπάλας, έφτανε με σχετική ευκολία στην περιοχή της ΑΕΚ και δημιούργησε προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

Στο 22' και στο 27' έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπρέσκα και τον Ράγιος, ο οποίος στο 41` βρήκε δίχτυα α λα... Μαραντόνα (με το χέρι). Το γκολ ακυρώθηκε και ο παίκτης του Αστέρα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Η εικόνα της ΑΕΚ άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο, στο ξεκίνημα του οποίου ο Νίκος Κωστένογλου έβαλε τους Ρίκκα και Γεωργέα.

Η Ενωση έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, χάρη στον Χοσέ Κάρλος. Μάλιστα, ο ισπανός με εξαιρετική ασίστ στο 65' έδωσε το δικαίωμα στον Λεονάρντο να χριστεί σκόρερ και να κλειδώσει τη νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι νωρίτερα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε τράβηγμα του Αλβάρεζ πάνω στον Καφέ.

Στη μοναδική στιγμή αντίδρασης του Αστέρα μετά το 2-0, ένα σουτ του Μπρέσκα βρήκε στο δοκάρι του Αραμπατζή και πέρασε άουτ, μαζί με τις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για ένα θετικό αποτέλεσμα.
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...