Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Panionios FC home game in Nea Smyrni stadium o...Image via WikipediaΣτο στείρο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης στο Περιστέρι, με τους Αρκάδες να παίρνουν έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά να παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.
Όπως συνηθίζουν στην ομάδα της Τρίπολης φέτος, η εκτός έδρας εμφάνισή τους ήταν σαφέστατα ανώτερη της εντός έδρας με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε μια βδομάδα νωρίτερα, αλλά και πάλι η νίκη δεν ήρθε ποτέ.
Το παιχνίδι ήταν μάλλον κακό στη μεγαλύτερη διάρκειά του και μόνο στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές και να βγάλουν κάποιες καλές φάσεις.
Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για να φύγουν από το γήπεδο με τη νίκη, όταν στο 70' ο Λαδάκης μετά από ωραία μπαλιά του Φρανκού βγήκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη, ο τερματοφύλακας όμως των γηπεδούχων των νίκησε.
Στα εναπομείναντα λεπτά και οι δυο αντίπαλοι πίεσαν για το γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 77' ένα σουτ του Σφακιανάκη πέρασε πάνω από την εστία του Ντεγκρά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε σταθερά το πλασέ του Μάρτινς.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Δάρλας, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος (62' Περόνε), Σφακιανάκης, Τάτος (68' Μπρίτο), Καμαρά, Σαγκανόβσκι (76' Σαρμιέντο)
Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαστία, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Ουντότζι (85' ’λβες), Μάρτινς (90' Ματούζιακ), Φράνκου (73' Ρούμπιλ), Καρέρα
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...