Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Primera Division: Ζωντανή στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ

Striscione finale madrid 2010 2Image via WikipediaΜε γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 61' η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε δύσκολα της Μαγιόρκα, που είχε δοκάρι, στο «Μπερναμπέου» και επέστρεψε στο -4 από την Μπαρτσελόνα.

Δύσκολα στο -4 η Ρεάλ

Επέστρεψε στις νίκες μετά τη σφαλιάρα με το 1-1 στην Αλμερία η Ρεάλ Μαδρίτης και αν και δυσκολεύτηκε αρκετά από την Μαγιόρκα πήρε τους τρεις βαθμούς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Η κριτική στον Καρίμ Μπενζεμά έπιασε τόπο τελικά. Ο Κακά και ο Μουρίνιο είχαν πει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ότι μπορεί να παίξει καλύτερα και έμελλε να είναι ο άνθρωπος που έδωσε τη νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μαγιόρκα μετά από ωραία ενέργεια και αριστερό σουτ στο 61' (1-0). Οι Νησιώτες είχαν πολύ καλή παρουσία σε όλο το ματς, είχαν δοκάρι στο 0-0 στο 14' με δεξί σουτ του Νσούε ενώ στο 93' ο Κασίγιας έσωσε την Ρεάλ στην προσπάθεια του Γουεμπό.

Καθάρισαν οι... Γκαρθία για Εσπανιόλ

Σημαντική νίκη που τις δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει για έξοδο στο Champions League πέτυχε η Εσπανιόλ, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα και έφυγε με το διπλό από το «Αλφόνσο Πέρεθ» κόντρα στην Χετάφε, η οποία προηγήθηκε στο 14' με τον Μικού (1-0). Ολα τα γκολ για τους Καταλανούς, που έφτασαν τους 37 βαθμούς στην Primera Division, ήρθαν μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54' ο Λουίς Γκαρθία έκανε το 1-1, στο 60' ο Καγιεχόν το 1-2 για να ολοκληρώσει τη δουλειά στο 64' ο Σέρχιο Γκαρθία.

Ηττα με γκολ ανέκδοτο για Ατλέτικο

Πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό πήρε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης η Σπόρτινγκ Χιχόν με 1-0. Οι Ροχιμπλάνκος για ακόμα μία φορά φέτος απέτυχαν να βρουν σταθερότητα και ηττήθηκαν με γκολ γκάφα και μαζί δώρο των Περέα και Ραούλ Γκαρθία. Το σύνολο του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες έκανε για ακόμα μία φορά φέτος καταστροφική εμφάνιση και πλέον η... επιχείρηση Champions League είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Εκτός υποβιβασμού η Σαραγόσα

Ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού η Σαραγόσα, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Λα Κορούνια 1-0. Η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε πήρε τους πολύτιμους βαθμούς χάρη σε γκολ του Μπουταχάρ από χτύπημα φάουλ το οποίο κόντραρε στο 38' και πλέον βρίσκεται δύο μακριά από τις ομάδες που οδηγούνται στην Segunda Division.

Πρώτη νίκη εντός για Αλμερία!

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) έδωσε η Αλμερία, η οποία επικράτησε 3-2 στο «Μεντιτερανέο» της Οσασούνα. Για τους Ανδαλουσιάνους, που πέτυχαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη για φέτος, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ουγιόα, ο οποίος ήταν ο σκόρερ και κόντρα στους Μερένχες πριν μία εβδομάδα. Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα δύο τερμάτων ισάριθμες φορές, μετά το πρώτο γκολ από τον Κάρλος Γκαρθία. Παρά τη νίκη, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Ολτρα παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη λόγω της ήττας της Σαραγόσα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο (22/01)

Σεβίλλη-Λεβάντε 4-1 (28', 43' πεν. 68' Φαμπιάνο, 39' Εσκουντέ - 58' Μουνιόθ)
Μπαρτσελόνα-Σανταντέρ 3-0 (2' Πέδρο, 33' πεν. Μέσι, 56' Ινιέστα)
Βαλένθια-Μάλαγα 4-3 (16' πεν. Μάτα, 53' Σολδάδο, 67' Μπανέγα, 90' Αντουρίθ - 10', 35' Ρονδόν, 79' Μπαπτίστα)

Κυριακή (23/01)

Χιχόν-Ατλέτικο 1-0 (49' Μπαράλ)
Σαραγόσα-Λα Κορούνια 1-0 (38' Μπουταχάρ)
Χετάφε-Εσπανιόλ 1-3 (14' Μικού - 54' Λουίς Γκαρθία, 60' Καγιεχόν, 64' Σέρχιο Γκαρθία)
Αλμερία-Οσασούνα 3-2 (8' Γκαρθία, 11', 55' Ουγιόα - 24' Αράντα, 91' Λέκιτς)
Ρεάλ-Μαγιόρκα 1-0 (61' Μπενζεμά)
Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ (22.00)
Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...