Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μποϊκοτάρει τους Μεσογειακούς του 2013 ο ΣΕΓΑΣ

Να μην συγκροτήσει μεσογειακή ομάδα στίβου για τους Αγώνες του 2013 που θα διεξαχθούν στον Βόλο και στη Λάρισα αποφάσισε ο ΣΕΓΑΣ αντιδρώντας στην περικοπή της επιχορήγησής του για το 2011. Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας στίβου τονίζει ότι αν υλοποιηθούν οι περικοπές που εξάγγειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής «θα οδηγήσουν σε αναστολή και ματαίωση βασικών λειτουργιών της αθλητικής δραστηριότητας και σε μαρασμό το πιο υγιές και παραγωγικό κομμάτι του Ελληνικού Αθλητισμού, που είναι οι φορείς του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ βάλλει κατά του κ. Μπιτσαξή καθώς επειδή ανακοίνωσε ότι όσα χρήματα θα εξασφαλισθούν για μια στοιχειώδη προολυμπιακή προετοιμασία, «θα τα μοιράσει ο κ. Γενικός γιατί εκείνος γνωρίζει ποιοι Αθλητές - Αθλήτριες θα πάρουν τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!».

Στην ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρεται ακόμη ότι σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Μπιτσαξή από τα 129 εκατ. ευρώ που είναι ο προϋπολογισμός της ΓΓΑ για το 2011 στις ομοσπονδίες θα διατεθούν 40 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το «Βήμα», η επιχορήγηση του ΣΕΓΑΣ για το 2011 θα είναι μικρότερη κατά 1,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με την περυσινή που είχε ανέλθει στα 8 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...