Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ: Είπε όχι στους Τούρκους ο Μπλάνκο

Τις τελευταίες ημέρες μας είχε συνηθίσει να φέρνει παίκτες. Σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, όμως, φέρνουν στη δημοσιότητα επίσημη πρόταση τουρκικής ομάδας για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ύψους 500.000 ευρώ, την οποία η ΑΕΚ δέχθηκε.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η… δουλειά χάλασε από τον παίκτη ο οποίος αρνήθηκε να μετακομίσει στην Τουρκία… Διαφορετικά θα μπορούσε –ήδη- να αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Αυτό που έρχεται να ταράξει περισσότερο τα… νερά είναι οι δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού στη SPORTDAY. Ο Χουάν Μπέρος αφήνει να εννοηθεί ότι η ΑΕΚ προσπάθησε να τον διώξει χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι μάνατζέρ του.
«Έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα μου έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μια βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο... Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες». τόνισε αρχικά ο μάνατζερ του «Ζορό» και συνέχισε επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για πρόταση από ομάδα της Τουρκίας:
«Επίσημα από την ΑΕΚ δεν με έχει ενημερώσει κανείς, αλλά πριν από μία-δύο μέρες με πήρε ένας μάνατζερ-μεσάζων και μου είπε πως έχει φτάσει πρόταση από τουρκική ομάδα. Με ρώτησε αν θέλει ο παίκτης να πάει και απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Ισμαέλ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα φύγει ελεύθερος τον Ιούνιο, αν δεν θέλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει. Από την ΑΕΚ εξαρτάται. Ο παίκτης έχει δείξει τι επιθυμεί», τονίζει ο Μπέρος και στη συνέχεια αφήνει υποννοούμενα κατά της διοίκησης της Ένωσης:
«Όταν ο πρόεδρος λέει στις 6 Δεκεμβρίου ότι θα στείλει σε μία εβδομάδα την πρόταση και 48 ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος εμφανίζεται προσφορά για την παραχώρησή του, χωρίς να έχω ειδοποιηθεί να του βρω πρόταση, τι να καταλάβω; Γιατί να μην υποθέσω ότι θέλει να τον πουλήσει και απευθύνθηκε σε άλλους μάνατζερ;».
Ο μάνατζερ του Μπλάνκο παραδέχθηκε ότι για την απόκτηση του παίκτη έχουν φτάσει προτάσεις ακόμη και από ελληνικές ομάδες, τις οποίες θα σκεφτεί από την στιγμή που στις επόμενες ημέρες δεν έχει υπάρξει επαφή και συμφωνία με την ΑΕΚ. Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της SPORTDAY όλες τις δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού...
Σήμερα η «πρώτη» του Ματέος Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ θα κάνει σήμερα ο Ματέος ο οποίος το πρωί –μαζί με τον Μπάχα- θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ισπανός είναι για δανεισμό έξι μηνών, δηλαδή, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Αυτό δεν θα προβλέπει προοπτική για επέκταση της συνεργασίας και παραμονής του στην ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα μέχρι το καλοκαίρι.
Νέα προσπάθεια για Γεωργιάδη Άλλη μια προσπάθεια να ντύσουν στα χρώματα της ΑΕΚ θα κάνουν και σήμερα οι άνθρωποι της διοίκησης. Αναμένεται να γίνει νέα πρόταση στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του νεαρού άσου αυξάνοντας το ποσό που έδινε στις προηγούμενες προτάσεις. Αυτό αναμένεται να φτάσει στις 400.000 ευρώ με ανταλλάγματα τους Έντερ και Νταντόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...