Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Στον Πανιώνιο ο Γκαλίτσιος!

Κάτοικος Νέας Σμύρνης μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος!

Πανιώνιος και Ολυμπιακός «έδωσαν τα χέρια» για άλλη μία φορά στη φετινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο 24χρονος δεξιός μπακ δόθηκε δανεικός στους «κυανέρυθρους»!

Ο Λαρισαίος αμυντικός είχε πρόταση και από την ομάδα της γενέτειράς του, ΑΕΛ, αλλά προτίμησε να πάει… εδώ δίπλα, στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γκαλίτσιος δεν ήταν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά στον Πανιώνιο, λογικά, θα έχει θέση στην ενδεκάδα -μετά και την αποχώρηση του Μανιάτη…

Εξάλλου, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, αλλά και η «ερυθρόλευκη» εξέδωσαν ανακοίνωση για το δανεισμό του παίκτη στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου: H ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος θα παραχωρηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπό μορφή δανεισμού για έξι (6) μήνες. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα περάσει αύριο, Σάββατο 29/1, το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου, ενώ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γκαλίτσιου στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...