Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Έκλεισε ο κύκλος των «Ρ»

Μετά την επιστροφή των Ρομπέρτο Κάρλος, Ρονάλντο, Ροναλντίνιο και το τελευταίο βραζιλιάνικο «Ρ» που μάγεψε ολόκληρο τον κόσμο με τα κατορθώματα του επέστρεψε στην χώρα του καφέ για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στην τόσο πλούσια καριέρα του. Ο λόγος φυσικά για τον Ριβάλντο, που πλέον θα φοράει τα χρώματα της Σάο Πάουλο.

Τα τέσσερα χρυσά «Ρ» που στο Μουντιάλ του 2002 στην Άπω Ανατολή μάγεψαν ολόκληρη την υφήλιο με το απίστευτο ποδόσφαιρο που έπαιζαν, πλέον, είναι έτοιμα να αποχαιρετήσουν την ενεργό προσφέροντας τις τελευταίες παραστάσεις τους στο κοινό της χώρας που τους ανέδειξε και με την φανέλα της οποίας έφτασαν ως την κορυφή του κόσμου.

Σίγουρα θα περάσουν πολλά χρόνια για να δούμε μια τόσο καλή φουρνιά παικτών, αφού μιλάμε για τρεις κατόχους της χρυσής μπάλας και έναν FIFA World Player! Και δεν ήταν μόνο αυτό που τους έκανε να ξεχωρίζουν. Ήταν και το γεγονός ότι όλοι τους ήταν σταρ. Ήξεραν να παίξουν με την κάμερα, ήξεραν να ξεσηκώσουν τον κόσμο, ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα όταν αυτή έκαιγε, ήξεραν, ήξεραν, ήξεραν…

Πραγματικά οι Βραζιλιάνοι, παρά το γεγονός ότι πλέον μιλάμε για αρκετά μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, είναι πολύ τυχεροί που έχουν τόσα αστέρια μαζεμένα σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι από τα πιο δυνατά και δεν είναι νεκροταφείο ελεφάντων!!!

http://www.sportsecrets.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...