Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Προκλητικός πανηγυρισμός του Mourinho στον πάγκο της Villarreal (video)

Mourinho at InterImage via WikipediaΟύτε αγώνας δεν περνάει χωρίς να προκαλέσει ο Jose Mourinho, σκόπιμα ή ακούσια, τους αντιπάλους. Η «συνταγή» δεν άλλαξε στο παιχνίδι της Real Madrid με τη Villarreal, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός πήγε και πανηγύρισε μπροστά  στον πάγκο των φιλοξενούμενων το γκολ με το οποίο οι Μαδριλένοι σφράγισαν τη νίκη με 4-2.
Η Real Madrid είχε βρεθεί να χάνει με 0-1 και 1-2, αλλά μόλις ο Kaka σκόραρε στο 81′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, ο Mourinho έφυγε από την περιοχή του και πήγε μπροστά στον αντίπαλο πάγκο, ξεσηκώνοντας με χειρονομίες την εξέδρα. Η συνέπεια ήταν να ερεθίσει τους έτσι κι αλλιώς εκνευρισμένους παίκτες της Villarreal. Μάλιστα, ο Cani, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, πέταξε ένα μπουκάλι προς το μέρος του Πορτογάλου και τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα για την ενέργειά του.
Στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, πάντως, ο Mourinho εξήγησε ότι δεν είχε κακή πρόθεση και ότι απλά ήθελε να πανηγυρίσει κοντά στο γιο του. «Ορκίζομαι στο γιο μου, ότι πήγα να πανηγυρίσω το γκολ μαζί του. Κάθεται πάντοτε πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, εκεί είναι η θέση του. Οι άνθρωποι της Villarreal σκέφτηκαν ότι πήγα εκεί για να κοροϊδέψω, για να προκαλέσω… Όταν όμως κάποιος ορκίζεται στο όνομα του γιου του, ελπίζω να είναι αρκετό για να καταλάβουν ότι λέω αλήθεια. Ήταν η ενέργεια ενός πατέρα, που είναι τρελός για τα παιδιά του», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Μαδριλένων.
Από την πλευρά του, εξάλλου, ο προπονητής της Villarreal, Juan Garrido, απέφυγε να μιλήσει για την ενέργεια του Πορτογάλου τεχνικού, επικεντρώνοντας τις δηλώσεις του στα παράπονα για τη διαιτησία…
 
Δείτε το βίντεο με τον προκλητικό πανηγυρισμό του Mourinho και πώς τον δικαιολόγησε λίγο αργότερα:
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...