Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Χιμένεθ: Θα πεθάνω μαζί σας!

Ο Σταύρος Αδαμίδης ενημέρωσε τον Ισπανό τεχνικό πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση και ο Χιμένεθ –μιλώντας στους παίκτες του- παρουσιάστηκε… απτόητος!

Σταύρος Αδαμίδης και μανόλο Χιμένεθ συνεντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα, πριν την έναρξη της προπόνησης.

Εκεί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέλυσε για μία ακόμη φορά τα δεδομένα στον Ισπανό τεχνικό και του τόνισε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει η Ένωση να κάνει μεταγραφή.

Ακολούθως, ο Χιμένεθ μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας τους ότι συνεχίζουν ως έχουν και τους άφησε να καταλάβουν ότι δύσκολα θα αποκτηθεί παίκτης μετά τον Βάργκας.

"Μένει μία ημέρα ακόμα για να τελειώσουν οι μεταγραφές. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Όπως είμαστε θα συνεχίσουμε. Εγώ είμαι εδώ, δουλεύω μαζί σας και θα… πεθάνω μαζί σας. Ηθελα και έμεινα στην ΑΕΚ. η διοίκηση μας είναι τίμια και προσπαθεί για το καλύτερο. Από εσάς ζητώ να δίνεται ότι καλύτερο έχετε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα", τόνισε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φαμπιάν Βάργκας πραγματοποίησε τη δεύτερη προπόνησή του την Τρίτη με τους "κιτρινόμαυρους", αφήνοντας, μάλιστα, πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...