Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Eκτός Champions League η Φενέρ

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via WikipediaΤον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από το Champions League επιβεβαίωσε η UEFA η οποία είχε πρώτα απειλήσει την τουρκική ομοσπονδία! Η Τράμπζονσπορ στη θέση της.
Μόλις μία μέρα πριν την κλήρωση για τους ομίλους του Champions League, η τουρκική ομοσπονδία τιμώρησε τα Καναρίνια με αποκλεισμό από την φετινή διοργάνωση. Με επιστολή, γνωστοποίησε στον σύλλογο της Πόλης, που ήταν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, ότι δεν θα συμμετέχει στον θεσμό. Η θέση της θα πάει σε άλλη τούρκικη ομάδα, με την Τράμπζονσπορ να είναι αυτή που θα συμμετάσχει στους ομίλους. Θυμίζουμε, πως η ομάδα της Τραπεζούντας είχε αποκλειστεί στην προηγούμενη φάση από τη Μπενφίκα.
Η Φενέρ κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Τουρκία, όμως ο πρόεδρός της, Αζίζ Γιλντιρίμ ήταν μέσα στα 30 άτομα που φυλακίστηκαν για εμπλοκή σε στήσιμο 19 αγώνων. Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος στη γειτονική σέντρα έχει αναβληθεί για έναν μήνα (9 Σεπτεμβρίου) αφού η ομοσπονδία ερευνά την υπόθεση για τα στημένα.
Η επιστολή που εστάλη στην Φενερμπαχτσέ από την τουρκική ομοσπονδία: «Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, στις 24 Αυγούστου και με τον κίνδυνο η τουρκική ομοσπονδία να εκτεθεί σε πολύ αυστηρές ποινές από την UEFA, αν δεν αποκλείσει την Φενερμπαχτσέ, μετά από συνεδρίαση, πάρθηκε η απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή σας από τη διοργάνωση του Champions League».
Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...