Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου: Πρώτη με προβλήματα!

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου είχαν σήμερα την πρώτη συγκέντρωσή τους σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ενόψει των εκτός έδρας αναμετρήσεων με Ισραήλ και Λετονία για τα προκριματικά του EURO 2012. Απών ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται αεροπορικώς από τη Γερμανία και γι' αυτό θα μεταβεί απευθείας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για την απογευματινή προπόνηση (18:00). Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Τα προβλήματα δε λένε να αφήσουν ήσυχη την Εθνική ομάδα. Τη Δευτέρα (29/8) ήρθε να προστεθεί ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης στη λίστα με τους απόντες.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αγώνα του «δικέφαλου» με την Ξάνθη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους δύο εκτός έδρας αγώνες με Ισραήλ (2/9) και Λετονία (6/9), για τα προκριματικά του Euro 2012.


Για τον αγώνα με το Ισραήλ, τον οποίο χαρακτήρισε ως το πιο κρίσιμο παιχνίδι στις τέσσερις εναπομείνασες αναμετρήσεις για τον 6ο όμιλο, ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε: «Έχουμε τέσσερα ματς μπροστά μας, αλλά εμείς κοιτάμε το Ισραήλ και σ' αυτό έχουμε επικεντρωθεί. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες και στις 16:00 είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη. Πρέπει να πάμε για τους τρεις βαθμούς. Εάν το ματς λήξει ισόπαλο, πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τη Λετονία. Δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι σα να θέλεις και κάποιος να σε τραβάει. Είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να είμαστε όσο πιο φρέσκοι γίνεται και να έχουμε δυνάμεις αυτή τη δύσκολη ώρα, με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μας. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά και, αν νικήσουμε, θα είμαστε το πρώτο φαβορί για την πρόκριση».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε: «Ζητάμε τη νίκη σε κάθε ματς. Είναι δύσκολα παιχνίδια. Αν περάσουμε κι από τις δυο έδρες, θα είμαστε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι με την Κροατία στο Καραϊσκάκη. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα την αναμέτρηση με το Ισραήλ, που είναι ένα δύσκολο ματς. Η Εθνική ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα. Είμαστε αήττητοι εδώ και πάρα πολύ καιρό και θα πάμε στο Ισραήλ για να υπερασπιστούμε ό,τι έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η ώρα (σ.σ. 16:00) και οι δύο ομάδες θα παίξουν με τις ίδιες συνθήκες. Αυτό που παίζει ρόλο είναι να είμαστε εμείς σοβαροί και δεν φοβόμαστε τίποτα. Εάν πάρουμε έξι βαθμούς, θα παίξουμε με την Κροατία στο Καραϊσκάκη για την πρόκριση. Αλλά πρώτο μας μέλημα είναι να νικήσουμε το Ισραήλ».
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...