Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός - Μπάσκετ: Αργεί ακόμα ο Λούκας, εξελίξεις με Ζήση


Ο Ολυμπιακός μέσα σε δύο εβδομάδες συμφώνησε με τέσσερις παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν έρθει ήδη στη χώρα μας. Ο τέταρτος, όμως, θα αργήσει κάπως.

Οι Κάιλ Χάινς Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Ματ Χάουαρντ έχουν έρθει στη χώρα μας με τον απόφοιτο του Μπάτλερ να φτάνει σήμερα και να περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Ο μόνος που δν έχει περάσει... μια βόλτα από τη χώρα μας είναι ο Κεϊλίν Λούκας. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα έρθει στην Ελλάδα λίγο πριν αρχίσει η προετοιμασία των Κυπελλούχων Ελλάδος και θα περάσει και αυτός από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα αρχίσει προπονήσεις.

Μαζί του θα είναι και οι Χάινς και Χάουαρντ, όχι, όμως, και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Εξελίξεις με Ζήση

Λογικά, εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν και εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκο Ζήση. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Έλληνα γκαρντ, αλλά το θέμα είναι να τον αφήσει ελεύθερο η Σιένα. Οι Ιταοί ακόμη δεν έχουν ενημερώσει για το πόσα χρήματα θέλουν για να τον αφήσουν ελεύθερο και λογικά εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του διεθνή γκαρντ.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...