Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Nα' χε και τη διαφορά... (Ολυμπιακός-Κάχα Λαμποράλ 84-82)

Ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ έκανε το καθήκον του (84-82) και παρέμεινε... ολοζώντανος στο κυνήγι των 16 καλύτερων ομάδων στη διοργάνωση. Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πήρε την ομάδα -για άλλο ένα ματς- από το χέρι του και την οδήγησε πολύ κοντά στην επόμενη φάση.

 Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλύψει το -2 με το οποίο είχαν ηττηθεί στην Βιτόρια αλλά το τρίποντο του Σαν Εμετέριο στην εκπνοή έφερε την κατάσταση σε πλήρη ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσει το συνολικό goal average στο οποίο προς το παρόν οι Πειραιώτες υστερούν…

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στα τελευταία 12΄΄ δεν είχε την… σοβαρότητα να κρατήσει την διαφορά εφτά πόντων που είχε πάρει και έτσι με ένα 5-0 από τον Σαν Εμετέριο το σκορ έγινε 84-82. Οι «ερυθρόλευκοι» αν είχαν καλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα στην Βιτόρια (δύο πόντοι) θα βρίσκονταν με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση καθώς στο σενάρια ισοβαθμίας με τους Βάσκους θα τους είχαν βάλει... απο κάτω, ωστόσο το σημερινό αποτέλεσμα περιπλέκει τα πράγματα και όλα θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με το σενάριο της τετραπλής ισοβαθμίας στον όμιλο να είναι πιθανό.

Οι "ερυθρόλευκοι" με δύο νίκες παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπως και να λήξουν τα υπόλοιπα ματς ενώ με νίκη επί της Καντού εντός έδρας την επόμενη εβδομάδα και συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να "τσεκάρει" την πρόκριση και μία στροφή πριν το τέλος.

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με 21 πόντους ενώ πολύτιμες βοήθειες προσέφεραν Παπανικολάου (12 π) και Πρίντεζης-Χάινς (από 11π).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...