Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Νέα νίκη για την εκπληκτική Καλλονή

Οι παίκτες της Καλλονής πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο συμπαίκτης τους Λεοζίνιο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στο ΟΑΚΑ

«Θύμα» της ομάδας από τη Λέσβο ο ΠΑΣ Γιάννινα


Στο ΟΑΚΑ έπαυσε το αήττητο του ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα, με την εντυπωσιακή Καλλονή να φτάνει στο δεύτερο κατά σειρά τρίποντό της στη Σούπερ Λίγκα επικρατώντας του «Άγιαξ της Ηπείρου» 1-0 με γκολ του Λεοζίνιο στο 53΄, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Οι «νησιώτες» επέβαλαν το ρυθμό τους και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6ο λεπτό, όταν ο Γκαρσία βρήκε τον Καζάκη, ο οποίος όμως αστόχησε από εξαιρετική θέση.

Στο 20΄ ο Μανούσος στάθηκε άτυχος, όταν μετά την πάσα του Μαρσέλο σούταρε δυνατά, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Η πίεση της Καλλονής συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης, απέφερε δε καρπούς στο 53ο λεπτό, όταν ο Λεοζίνιο με έντεχνο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ σκοράροντας το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, αφού το συγκρότημα της Λέσβου επέλεξε να παίξει πιο προσεκτικά για να διαφυλάξει τα κεκτημένα κι έδωσε χώρο στους Ηπειρώτες, που είχαν τη μοναδική πραγματικά καλή στιγμή για να σκοράρουν στο 71΄, αλλά ο Βίλα πλάσαρε άουτ και η Καλλονή πανηγύρισε ακόμη μία νίκη, μετά το εκτός έδρας 0-2 επί του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...