Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μουρίνιο: «Ο καλύτερος… έχασε»

Δεν μπόρεσε να χωνέψει την ήττα της Τσέλσι στα πέναλτι στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ο Ζοσέ Μουρίνιο


Δεν μπόρεσε να χωνέψει την ήττα της Τσέλσι στα πέναλτι στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως η καλύτερη ομάδα του γηπέδου ήταν αυτή που… έχασε. 

Ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε κυρίως στο γεγονός πως η ομάδα του αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, στάθηκε πολύ καλά.

«Δυστυχώς οι αντίπαλοί μας κατέκτησαν το κύπελλο και η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο έχασε. Για περίπου 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια κυριάρχησε η Μπάγερν αλλά δεν υπήρξε στιγμή που να μην ελέγχουμε το ματς. Παίξαμε φανταστικά ακόμη και με δέκα παίκτες. Είμαστε υπερήφανοι, αλλά ηττημένοι αφού δυστυχώς αγωνιστήκαμε με έναν λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», δήλωσε ο Μουρίνιο.

«Ο διαιτητής κατέστρεψε τον τελικό με την κόκκινη κάρτα. Το να παίζουν οι ομάδες μου με παίκτη λιγότερο στις διοργανώσεις της UEFA είναι η… ιστορία της ζωής μου. Έχω μεγάλη εμπειρία σε ματς που παίζουμε με δέκα», συμπλήρωσε πικρόχολα ο Πορτογάλος.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...