Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μεταγραφικό ντεμαράζ από την ΑΕΚ

Μετά την απόκτηση του Πόποβιτς, η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα τις μεταγραφές των Ντ’ Ακόλ και Φαγέ από την Καλλιθέα - Ανοικτές οι υποθέσεις Σίσιτς και Πλατέλλα


Μεταγραφικό ντεμαράζ από την ΑΕΚ που από τη στιγμή που διαγνώστηκε πως έχει ελλείψεις, κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει τα κενά εγκαίρως με τις καλύτερες δυνατές λύσεις…

Χθες ήταν μία πολύ «φορτωμένη» μέρα, καθώς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή-έκπληξη του Ζντράφκο Πόποβιτς, ενώ το απόγευμα επήλθε συμφωνία με την Καλλιθέα για τον Αλεξάντρε Ντ’ Ακόλ. Ο Βραζιλιάνος φορ, δεύτερος σκόρερ στη Football League πέρσι με 17 γκολ, προορίζεται για παρτενέρ του Ιβάν Μπρέσεβιτς στην επίθεση της ομάδας και η απόκτησή του αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταματούν εδώ. Η ΑΕΚ συμφώνησε με την Καλλιθέα και για την απόκτηση του Αμπλαγέ Φαγέ. Αν και προσωρινά φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στη συμφωνία με τον παίκτη, καθώς οι σχέσεις της διοίκησης της ομάδας με τον μάνατζέρ του παίκτη δεν είναι και οι καλύτερες από την υπόθεση της αποχώρησης του Ταξιάρχη Φούντα, τελικά το χάσμα φάνηκε να γεφυρώνεται. Σήμερα θα υπάρξει νέα επαφή των δύο πλευρών και πιθανότατα θα βρεθεί η χρυσή τομή, με τον νεαρό Σενεγαλέζο μέσο να εντάσσεται-όμως-στην ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν.

«Παράθυρο» και για άλλους δύο

Οι μεταγραφές της ΑΕΚ δεν ολοκληρώνονται με Ντ’ Ακόλ και Φαγέ. Αναζητείται τουλάχιστον ένας ακόμη ακραίος και στα υπόψη παραμένουν οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Μίρνες Σίσιτς. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αποκτηθούν τελικά και οι δύο. Η τελική επαφή με τον 26χρονο άσο που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ για τον Σλοβένο εξτρέμ, που αποχώρησε από τον Παναιτωλικό, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις διαθέσιμες θέσεις ξένων στην ομάδα. Σημειώνεται πως επιτρέπεται μόνο η παρουσία τεσσάρων ξέων στη 18άδα και η ΑΕΚ μετρά ήδη τους Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Μούργκα, Πόποβιτς και Τσιρίλο, παίρνει τον Ντ’ Ακόλ (και πιθανώς ακόμη τον Σίσιτς), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν οι Ράμα και Ντούμπερετ μπορούν να παίζουν ως Έλληνες.

Τα λένε για το γήπεδο

Συνεδριάζει την Πέμπτη η διοικούσα επιτροπή για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Οι διεργασίες το προσεχές διάστημα αναμένεται να κορυφωθούν και πιθανώς μέσα στο Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις. Ένα από τα βασικά ζητήματα, αυτό της εμπορικής ονομασίας του νέου γηπέδου, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

* Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να αποφασίσει ποιοι από τους 29 παίκτες που είχε μαζί του στο Πήλιο δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, καθώς δεν επιθυμεί να διαχειρίζεται ένα τόσο μεγάλο ρόστερ και ο τελικός αριθμός του (την ώρα που υπάρχουν μεταγραφές στα σκαριά) δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 27.

Πηγή: sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...