Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

US Open: Κυρίαρχος ο Ναδάλ

Σαν το απόλυτο αφεντικό της σεζόν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο US Open ο Ραφαέλ Ναδάλ που είχε εύκολο βράδυ


Είναι σε εκπληκτική κατάσταση και με αυτή την... αύρα έκανε πρεμιέρα στο US Open. Ο Ραφαέλ Ναδάλ χρειάστηκε 2 ώρες και 8 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του γηπεδούχου, Ράιαν Χάρισον με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-2) και παράλληλα πανηγύρισε την 16η σερί νίκη του φέτος, σε σκληρή επιφάνεια. Το παιχνίδι του μάλιστα είχε και ελληνικό... χρώμα, αφού διαιτητής ήταν η Εύα Ασδεράκη.

Ο Ισπανός έκανε ό,τι χρειαζόταν για να μην κινδυνέψει και πήρε σχετικά άνετα την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του τελευταίου Grand Slam της σεζόν, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ποσπίσιλ-Ντούτρα Σίλβα.

Είχαμε και δύο μικρές «βομβίτσες». Εκτός συνέχειας έμεινε νωρίς-νωρίς το νούμερο 12 στον κόσμο, Κέι Νισικόρι, καθώς ο Ιάπωνας ηττήθηκε «καθαρά» 3-0 σετ από τον Ντάνιελ Έβανς, με τους Βρετανούς να το γιορτάζουν! Έξω και ο Έρνεστς Γκούλμπις (Νο 33) που αποκλείστηκε στα πέντε σετ από τον Χάιντερ Μάουερ (Νο 88).

Ο Ρότζερ Φέντερερ μπαίνει στην μάχη σε λίγη ώρα, την Τρίτη (04:00, ώρα Ελλάδας) κόντρα στον Ζέμλια, ενώ το βράδυ είναι η πρεμιέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Μπερνάκις. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αγωνίζεται και η Ελένη Δανιηλίδου απέναντι στην Ντε Μπρίτο, την Πορτογαλίδα που είχε πετάξει εκτός Wimbledon την Μαρία Σαράποβα!

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...