Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο Ατρόμητος άγγιξε το θαύμα στην Ολλανδία

Αγγιξε το θαύμα της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Ατρόμητος. Νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Αλκμααρ στον αγώνα ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης όμως οι Ολλανδοί προκρίθηκαν με το 1-3 του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι.

Η προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Παράσχου ήταν συγκλονιστική. Το παιχνίδι έγινε σε δύο δόσεις καθώς την Πέμπτη είχε διακοπεί στο 60΄ λόγω της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στην οροφή και στο εστιατόριο του γηπέδου. Την Παρασκευή λοιπόν που παίχτηκε το υπόλοιπο της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι… έτρωγαν σίδερα. Κρίμα για τον Ατρόμητο γιατί έφθασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Είχε χαμένο πέναλτι από τον Παπαδόπουλο(απέκρουσε ο γκολκίπερ Εστέμπαν στο 18΄), είχε σουτ στο δοκάρι με τον Ναπολεόνι(87΄), έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ιγκλέσιας, ενώ το τρίτο γκολ που είχε δεχτεί στο Περιστέρι από την Αλκμααρ ήταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα γκολ σημείωσαν οι Παπαδόπουλος με κεφαλιά (53΄), Καραγκούνης με κοντινό σουτ (74΄). Οι Ολλανδοί αγωνίστηκαν με 10 παίκτες για 88 λεπτά λόγω αποβολής του Χένρικσεν(αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ούμπιντες στο 2΄).

Πριν από την έναρξη της δεύτερης δόσης της αναμέτρησης την Παρασκευή, ο Ατρόμητος έκανε ένσταση για την διακοπή του αγώνα στην ΟΥΕΦΑ γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας με υπαιτιότητα της Αλκμααρ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γάλλος Αντονι Γκοτιέ.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν, Μ. Γιόχανσον(54΄ Μπεργκχάους), Φιργκέφερ, Χουβελέουβ, Βάουτενς, Χένρικσεν, Γκουντέλι, Ελμ, Μπέερενς, Γκούντμουνσον, Α.Γιόχανσον (54' Μπεργκουις).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τζενάμο, Ταυλαρίδης (83’ Μπρίτο), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (60΄ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Γιώργος Παράσχος

Πικραμένος ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος τόνισε:

«Το ματς έγινε σε δύο ημέρες. Αυτό συμβαίνει σπάνια. Αν είχε γίνει κανονικά το ματς με τον αντίπαλο κουρασμένο ίσως να παίρναμε την πρόκριση. Δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα, ήρθε η διακοπή, ο αντίπαλος ξεκουράστηκε. Δώσαμε τα πάντα, πιέσαμε αλλά δεν μας χαμογέλασε η τύχη. Είμαι πάντως ικανοποιημένος, τουλάχιστον νικήσαμε και πήραμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα και την Ελλάδα. Μας στοίχισε και το πρώτο ματς όπου με τέσσερις τελικές δεχθήκαμε τρία γκολ. Το τρίτο γκολ ήταν μοιραίο. Πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε τα λάθη μας. Ο Παπαδόπουλος έκανε και πέρυσι τρομερή χρονιά. Θα συνεχίσει και φέτος. Δικαιολογημένα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα».

Το παιχνίδι Ατρομήτου-Αρη αναμένεται να μετατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...