Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κωπηλασία: Δύο προκρίσεις σε τελικούς - Νικολαΐδου και Μαγδανής/Γιάνναρος

Η Κατερίνα Νικολαΐδου στο σκιφ ελαφρών βαρών και οι Παναγιώτης Μαγδανής/Σπύρος Γιάνναρος στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσουνγκγιού.

 Μαζί της πέρασε και η τρίτη Λευκορωσίδα, ενώ από τον άλλο ημιτελικό η Βρετανή, η Βραζιλιάνα και η Νοτιοαφρικανή, τις οποίες θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Παρασκευής (10:03 ώρα Ελλάδος).

Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, οι Παναγιώτης Μαγδανής και Σπύρος Γιάνναρος πήραν με δραματικό τρόπο την τρίτη θέση στον 1ο ημιτελικό.

Το ελληνικό πλήρωμα βρισκόταν στην τρίτη θέση από το ξεκίνημα της κούρσας, αλλά στα τελευταία μέτρα οι Πολωνοί πλησίασαν επικίνδυνα. Τελικά οι Έλληνες έμειναν τρίτοι, κερδίζοντας μόλις για 41 εκατοστά του δευτερολέπτου τους αντιπάλους τους, με χρόνο 6:17.11.

Στην πρώτη θέση προκρίθηκαν οι Ελβετοί και στη δεύτερη οι Ιταλοί, ενώ από το 2ο ημιτελικό το εισιτήριο πήραν οι Βρετανοί, οι Νορβηγοί και οι Γερμανοί για τον τελικό του Σαββάτου (09:33 ώρα Ελλάδος).

Τέλος, για τις θέσεις 13-18 θα αγωνιστεί στο σκιφ ελαφρών βαρών ο Νίκος Αφεντούλης, που πήρε την 1η θέση στον πρώτο αγώνα κατάταξης με χρόνο 7:06.36. Η κούρσα για τις θέσεις 13-18 είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (04:48 ώρα Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...