Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μοιρασιά στα Πηγάδια για Ξάνθη και Εργοτέλη

Ο παίκτης της Ξάνθης Πέτρος Μάνταλος (δεξιά) και ο παίκτης του Εργοτέλη Οράσιο Καρντόζο (αριστερά) μάχονται για την κατοχή της μπάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα Ξάνθη - Εργοτέλης για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας στα Πηγάδια Ξάνθης.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς η Ξάνθη και ο Εργοτέλης στα Πηγάδια, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έληξε ισόπαλη 0-0.


Οι Κρήτες είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Μπατιμπανγκά στο 71ο λεπτό, για να «απαντήσουν» οι «Ακρίτες» με την κεφαλιά του Βάλλα στο 84΄, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Πίτσο των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, όταν στο 7ο λεπτό ο Σολάρι μόνος απέναντι στην αντίπαλη εστία σούταρε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάνταλος δεν κατόρθωσε με κεφαλιά από πολύ κοντά να κάνει το 1-0.

Στο 19΄ ο Τσέμα απέκρουσε το σουτ του Τζανακάκη, στο 21΄ το σουτ του Μπαμ Μπαμ έφυγε άουτ και στο 27΄ ο Σολάρι και πάλι έστειλε την μπάλα με κεφαλιά δίπλα από το δοκάρι του Αθανασίου.

Το... «ρεσιτάλ» των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε στο 42΄, με τον Μαρσελίνιο να αστοχεί για λίγο ύστερα από ατομική προσπάθεια και στο 43΄, με τον Αθανασίου να αποκρούει την κεφαλιά του Σολάρι.

Η ομάδα του Ηρακλείου ισορρόπησε στην επανάληψη και στο 54΄ το σουτ του Βραζιλάνου Μπαμ Μπαμ πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 62΄ και σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Κάλβο δεν βρήκε το στόχο, ενώ στο 71΄ το σουτ του Μπαντιμπανγκά σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέμα.
Στο 84΄ η Ξάνθη έκανε το... 1-1 στα δοκάρια με την κεφαλιά του Βάλλα στο κόρνερ του Κάλβο, με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στη συνέχεια και ως τη λήξη την αποβολή του Πίτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...