Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

VIDEO - Σαμαράς, ο Έλληνας Θεός των Σκωτσέζων


Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν καταλύτης στην επική πρόκριση της Σέλτικ στους ομίλους του CL και οι οπαδοί της ομάδας αποθέωσαν στο Twitter τον... "Έλληνα Ιησού". Εγκώμια και από Λένον στη συνέντευξη Τύπου.


Η Σαχτέρ Καραγκάντι είχε κάνει την έκπληξη στον πρώτο αγώνα νικώντας με 2-0 τη Σέλτικ και ρίχνοντας την στα σχοινιά, οι πρωταθλητές Σκωτίας όμως κατάφεραν το βράδυ της Τετάρτης (28/8) όχι μόνο να... ξεγλιστρήσουν αλλά να ρίξουν και νοκ-άουτ την αντίπαλό τους παίρνοντας θριαμβευτικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Μπροστάρης σε αυτή την εντυπωσιακή ανατροπή από πλευράς "κελτών" ήταν ο... γεννημένος για "must-to-win" παιχνίδια Γιώργος Σαμαράς, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του σε όλο την αναμέτρηση και να επιβραβεύεται μάλιστα για την παρουσία του με το γκολ του στο 48' (έκανε το 2-0 και εκμηδένισε το αβαντάζ της ομάδας από το Καζαχστάν).

"Το παιχνίδι ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν όμως έχεις τον Σαμαρά, τον Φόρεστ και τον Στόουκς με τέτοια διάθεση, τα πάντα μπορούν να συμβούν", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Νιλ Λένον, ο οποίος χαρακτήρισε τη νίκη αυτή ως τον μεγαλύτερο θρίαμβο της καριέρας του.


"Ο Σαμαράς δεν έπιασε την καλύτερη απόδοσή του την περασμένη εβδομάδα αλλά σίγουρα ήταν σε μεγάλη βραδιά απόψε", συμπλήρωσε για τον "Sam" ο τεχνικός των "κελτών", για τον οποίο οι στιγμές που έζησε κόντρα στην Σαχτέρ Καραγκάντι ξεπέρασαν σε λάμψη ακόμα και τις βραδιές θριάμβου που έχει ζήσει κόντρα στη Μπαρτσελόνα (ως παίκτης και ως προπονητής) αλλά και την παρουσία του στον τελικό του Kυπέλλου UEFA το 2003.

Ο Λένον δεν ήταν πάντως ο μόνος που έβγαλε το καπέλο στον Σαμαρά αν κρίνει κανείς από τις περιχαρείς αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο Έλληνας άσος είχε την τιμητική του όσον αφορά στα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter από υποστηρικτές των "καθολικών", με αρκετούς από αυτούς να στέκονται στην ομοιότητά του με τον... Ιησού, άλλους να τον χαρακτηρίζουν Έλληνα Θεό, ενώ υπήρχε και κάποιος που για να τον τιμήσει υποσχέθηκε να το γιορτάσει με μία παγωμένη ελληνική μπύρα!


Celtic 2-0 Shakhter(Kaz), Georgios Samaras από dm_5054a803360e5
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...