Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Στον αέρα ο Καραγκούνης!

Μετά την οριστική παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα και ενόψει των περικοπών που αναμένεται να γίνουν στον Παναθηναϊκό τη νέα περίοδο, είναι πιθανό ένας παίκτης-σύμβολο της ομάδας να αποχωρήσει το καλοκαίρι! 

Μιλάμε για τον Γιώργο Καραγκούνη. Το Sportaction.gr σας αποκαλύπτει ότι στις κουβέντες που έχει κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Δημήτρη Γόντικα του έχει μεταφέρει, ότι ο Γιώργος Καραγκούνης δεν είναι στις βασικές παρά μόνο σαν εναλλακτική επιλογή τη νέα περίοδο.

Το συμβόλαιο του "Καρα" προβλέπει ότι τη νέα περίοδο πρέπει να εισπράξει περίπου 1 εκ. ευρώ. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός στον παίκτη, από την στιγμή, που δεν φαίνεται να υπολογίζεται και από τον Φερέιρα. 

Ετσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καραγκούνης θα κληθεί από την διοίκηση, για να κάνει δραματική μείωση στο συμβόλαιό του και να πάρει αντί για 1 εκ. ευρώ περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό γιατί με την αλλαγή της εφορίας από 20 σε 45% δεν έχει αξία, αν δεν ειναι μεγάλη η μείωση.

Από την άλλη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καραγκούνης περιμένει αυτή τη κίνηση από την ομάδα του και κανείς δεν ξέρει την αντίδρασή του. Μπορεί να μην τη δεχθεί και να ζητήσει να μείνει ελεύθερος. Υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο, που λέει, ότι ο διεθνής μέσος θα αρνηθεί να μειώσει το συμβόλαιό του, αλλά και να φύγει από την ομάδα. 

Ο Παναθηναϊκός όπως λένε οι πληροφορίες είναι διατεθειμένος να του δώσει ένα ποσό, περί τις 200.000 ευρώ και να λύσει το συμβόλαιό του , αν ο παίκτης δεν δεχθεί να φύγει χαρίζοντας ουσιαστικά τον επόμενο χρόνο συμβολαίου. 

Οπως και να έχει υπάρχει σοβαρό θέμα με τον Γιώργο Καραγκούνη και ειναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα. Ειδικά από την στιγμή, που ο διεθνής μέσος πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ακόμα δύο-τρία χρόνια ποδόσφαιρο σε πολύ καλό επίπεδο είναι δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αν στον Παναθηναϊκό ερχόταν προπονητής ο Γιώργος Δώνης ίσως άλλαζε η κατάσταση για αυτόν, αλλά ο Φερέιρα ηδη κάνει τα πλάνα του με δύο γρήγορους κεντρικους χαφ για την ενδεκαδα και τους Κατσουράνη, Νίνη για την άλλη θέση στο 4-3-3, που θα παίξει και του χρόνου. 

Οι εξελίξεις με τον Καραγκούνη θα είναι γρήγορες και ίσως να υπάρξει συνάντηση αμέσως μετά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας από την Αμερική. Φυσικά δεν θα είναι καλό νέο αν η καριέρα του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό έχει άδοξο τέλος, αλλά τα γεγονότα έχουν έτσι όπως σας τα αποκαλύπτουμε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...