Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Φάμπρι... the end!

Με προπονητή τον Γιάννη Βονόρτα θα «βγάλει» ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος απέλυσε τον Ισπανό Φάμπρι εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πλατανιά («δε ξέρω αν υπάρχουν παίκτες με αίμα και αρχ..., για να φοράνε την πράσινη φανέλα») και την έντονη αντίδραση των ποδοσφαιριστών που, δια στόματος Ορέστη Καρνέζη, τον ειδοποίησαν πως είναι ανεπιθύμητος στην Παιανία: «Ηταν απαράδεκτη η στάση σου, δε γίνεται να βγάζεις διαρκώς την ουρά σου απ'έξω»!

Και η παράνοια συνεχίζεται στο φετινό Παναθηναϊκό... Μετά τους Φερέϊρα και Ρότσα, ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε "σπίτι" του και τον Φαμπριθιάνο Γκονζάλεθ, τον οποίο ναι μεν είχε εκτιμήσει ως τον καταλληλότερο (!) προπονητή, για τη δεδομένη χρονική περίοδο, ωστόσο πείστηκε πια ότι είχε εξελιχθεί ως τον τελευταίο τροχό της αμάξης!

Στην ουσία, βέβαια, εκείνοι που απομάκρυναν τον Ισπανό τεχνικό από το Τριφύλλι ήταν οι ίδιοι οι παίκτες του, που δεν ανέχτηκαν το χθεσινό ξέσπασμά του, στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΟΑΚΑ, και του έστειλαν μήνυμα, μέσω του αρχηγού τους, Ορέστη Καρνέζη, να μην εμφανιστεί τη Δευτέρα στην Παιανία!

"Τα όσα δήλωσες σε βάρος μας ήταν τουλάχιστον απαράδεκτα, για έναν προπονητή! Ολοι μαζί κερδίζουμε, κι όλοι μαζί χάνουμε. Δε γίνεται να βγάζεις εσύ την ουρά σου απ'έξω, στα δύσκολα. Ενώ προσπαθούμε όλοι οι παίκτες να βγάλουμε κάτι καλό, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, εσύ απλώς κάθεσαι, και λες τόσο άσχημα πράγματα για εμάς. Δεν είναι δυνατόν να μας βρίζεις έτσι", τον αποστόμωσε ο διεθνής γκολκίπερ, το μέρος του οποίου πήρε και το τεχνικός διευθυντής, Κώστας Ελευθεράκης: "Εχει δίκιο ο Καρνέζης. Πώς θα πας μετά, στην Παιανία, να τους προπονήσεις; Θα γίνει χαμός"!

Για να μην επαληθευτεί ο Ελευθεράκης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν λίγο την απόλυση του Ισπανού τεχνικού, και την αναβάθμιση του Γιάννη Βονόρτα, πρώην στενού συνεργάτη του Ρότσα στις ακαδημίες του Τριφυλλιού, σε πρώτο προπονητή του Παναθηναϊκού, έως τη λήξη της περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...