Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Όλη η... Ευρώπη για Μήτρογλου!

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι συνέχεια στην ευρωπαϊκή επικαιρότητα με ομάδες από τουλάχιστον πέντε χώρες να τον παρακολουθούν στενά ενόψει καλοκαιριού. Αυτό θα γίνει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Το όνομα του Μήτρογλου είναι μεταξύ των 2-3 Ελλήνων στράικερ που «σκανάρονται» σε πολύ τακτική βάση από ομάδες της Ευρώπης. Οι πέντε χώρες που έχουν συλλόγους οι οποίοι δείχνουν αυτήν την περίοδο το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον «Μητρογκόλ» είναι οι Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και Βέλγιο. Πρόκειται για σωματεία που τσεκάρουν όσο πιο συχνά μπορούν τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού είτε όταν παίζει με τους πρωταθλητές είτε όταν αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως υπάρχουν και ομάδες και από άλλα κράτη που έχουν στα υπ' όψιν τον Μήτρογλου.

Ωστόσο -αν και ο ένας εκ των δύο ατζέντηδών του βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Γερμανία για υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την εταιρεία μάνατζμεντ που έχει- δεν προκύπτει από κάπου ούτε κάποια επίσημη προσέγγιση στον Ολυμπιακό ή την πλευρά του παίκτη ούτε κάποια προσφορά για την απόκτησή του. Αυτήν την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι παραπάνω από απλή διερεύνηση και παρακολούθηση για τον Μήτρογλου. Ο διεθνής άσος των νταμπλούχων Ελλάδας αναμφίβολα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό και οικονομικό κεφάλαιο για αυτούς και ένας παίκτης που αρέσει σε αρκετές ομάδες.

Όμως έχει υπογράψει προσφάτως νέο συμβόλαιο, είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και προτεραιότητά του είναι η καθιέρωση στον σύλλογο. Για να μπορέσει να προχωρήσει επί της ουσίας κάτι αναφορικά με τον Μήτρογλου θα πρέπει αφ' ενός μεν η πρόταση που μπορεί να κατατεθεί (σ.σ. με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόθεση δύο με τριών ομάδων για άμεση κρούση) να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό και αφ' ετέρου δε να βρεθεί μία ομάδα που να προσφέρει στον παίκτη μία άλλη προοπτική και να τον καλύπτει στο επόμενό του βήμα. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά υπάρχει ακόμα δρόμος... Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ωστόσο πηγές από την Γαλλία επισημαίνουν πως η Μαρσέιγ εκτός από τους Αμπντούν και Τζιμπούρ θα δει και τον Μήτρογλου.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...