Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Λίνεν: «Το μυαλό μας στον Λεβαδειακό»

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης για την ΑΕΚ με τον Μιχάλη Παυλή να είναι και η μοναδική απουσία για τον Έβαλντ Λίνεν.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Έβαλντ Λίνεν είχε μόλις ένα πρόβλημα και αυτό αφορούσε τον Μιχάλη Παυλή ο οποίος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Κατά τα άλλα όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης στις 11:00.
 
Ο Έβαλντ Λίνεν μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους τόνισε πως πρέπει να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, το πιθανότερο είναι να της φέρει και την παραμονή της στην κατηγορία. Ο Έβαλντ Λίνεν το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τους τόνισε πως θα πρέπει να συγκεντρωθούν μόνο στο παιχνίδι με την ομάδα της Λιβαδειάς.

«Περάσαμε ένα διήμερο όπου είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε και νομίζω μας έκανε καλό σε όλους. Από σήμερα ωστόσο σκεφτόμαστε μόνο τον Λεβαδειακό και το πώς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη νίκη για να απομακρυνθούμε οριστικά από τις τελευταίες θέσεις. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της, και θέλω να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...