Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Παναθηναϊκός: Δεν το... πιστεύουν οι Ισπανοί!

Το… φυσάνε και δεν κρυώνει οι Ισπανοί για την πρόκριση του Παναθηναϊκού έναντι της Ουνικάχα Μάλαγα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας μετά τη νίκη των «πρασίνων» στο Μπάμπεργκ και την επικράτηση χωρίς αντίκρισμα των Ανδαλουσιανών επί της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε τι γράφουν τρεις μεγάλες ιστοσελίδες της Ισπανίας:

ACB: «Ο Μάρκους Ουίλιαμς κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη, αλλά η νίκη του Παναθηναϊκού απέκλεισε την Ουνικάχα. Ο θρίαμβος στην Κωνσταντινούπολη ήταν χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο Παναθηναϊκός νίκησε λίγες ώρες μετά την Μπάμπεργκ. Οι Έλληνες χρειάζονταν τη νίκη για να προκριθούν και το έκαναν με τον… τιμωρό Ματσιούλις από τη γραμμή του τριπόντου (6 συνολικά με 24 πόντους) και την κυριαρχία τους στο ζωγραφιστό με Τζέιμς Γκιστ και Σχορτσανίτη».

Marca: «Η Ουνικάχα είναι εκτός Ευρωλίγκας παρά τον… οίστρο του Ουίλιαμς. Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάμπεργκ έσβησε τις πιθανότητες της Μάλαγα για τα προημιτελικά παρά τη νίκη της επί της Εφές. Η Ουνικάχα είναι εκτός Τοπ 8 της Ευρωλίγκας παρά το γεγονός ότι έκανε ακόμη μία έκπληξη».

As: «Η Ουνικάχα αποκλείστηκε παρά τη σπουδαία της νίκη στην Τουρκία. Η Μάλαγα έκανε το καθήκον της στην Κωνσταντινούπολη, παρόλο που έμεινε εκτός επειδή ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπάμπεργκ. Απίστευτο, αλλά αληθινό. Η Ουνικάχα μπόρεσε να νικήσει σε μεγάλες ευρωπαϊκές έδρες: Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα Αναντολού Εφές, αλλά έμεινε εκτός επειδή δεν έγινε το θαύμα και τελικά ο Παναθηναϊκός νίκησε στην έδρα της Μπάμπεργκ».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...