Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Άρης: «Γιορτάζουμε τα 99 χρόνια στο Παλέ»

Τα 99 χρόνια ιστορίας του συμπληρώνει τη Δευτέρα (25/03) ο Άρης και θα το γιορτάσει στο Αλεξάνδρειο, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου έχουν επικίνδυνη αποστολή να φέρουν εις πέρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Ωστόσο, στην προσπάθειά τους να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό τους, δέκατη φετινή, δεν θα είναι μόνοι τους. Με αφορμή τα γενέθλια του Άρη στο Αλεξάνδρειο θα βρεθούν όλα τα τμήματα της ομάδας, καθώς και οι οργανωμένοι οπαδοί, ενώ οι διοικούντες την ΚΑΕ θα μοιράσουν δώρα κι έχουν ήδη ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών.

Η ανακοίνωση: «Τη Δευτέρα στις 25 Μαρτίου 2013 ο Άρης συμπληρώνει τα 99 χρόνια από την ίδρυσή του. Την ίδια ημέρα στις 19.00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η ομάδα μας δίνει το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Μέσα στο εορταστικό κλίμα που θα δημιουργηθεί στο γήπεδο πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους φιλάθλους της ομάδας. Στο ημίχρονο του αγώνα θα μοιραστούν συλλεκτικά t-shirts, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης οι μικροί φίλοι του Άρη θα πάρουν αναμνηστικά δώρα, μπαλόνια και αυτόγραφα των παικτών.

Σύσσωμη η οικογένεια του Άρη θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο την εορταστική αυτή ημέρα του συλλόγου. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, ο Α.Σ. Άρης και η Κοινωνία Μελών του Άρη θα είναι στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να γιορτάσουν τα 99 χρόνια του Άρη και να στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...