Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μαρινάκης: Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός

Σε τρεις άξονες κινήθηκε η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη σε μερίδα κατόχων διαρκείας του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων υποσχέθηκε μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι, ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να αποδοκιμάζει τους παίκτες, κάτι που είναι συχνό φαινόμενο φέτος στο Καραϊσκάκη και παράλληλα ενημέρωσε τους οπαδούς πως θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές των διαρκείας τη νέα περίοδο...
 
Μια ακόμα απευθείας επαφή με τον κόσμο του Ολυμπιακού είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συναντήθηκε στο Καραϊσκάκη και αντάλλαξε απόψειος με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις Θύρες 12,14,15,16 και 33.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους οπαδούς: "Ό, τι γράφουν οι εφημερίδες είναι δικά τους θέματα. Δεν ισχύει τίποτα. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και ότι ζητήσει ο προπονητής".

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα διαρκείας: "Θα γίνουν σημαντικές μειώσεις στα εισιτήρια και θα έχουν προνόμια οι παλιοί κάτοχοι".

Μιλώντας για τις γιούχες, επισήμανε: "Δεν θέλω να γιουχάρετε τους παίκτες και είναι άδικο αυτό που γίνεται με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τρανό παράδειγμα είναι αυτό το περσινό με τον Αμπντούν που τον γιούχαρε όλο το γήπεδο και μετά έγινε σύνθημα των οπαδών".

Αβραάμ: Μην γιουχάρετε τους παίκτες

Παρόντες στην συνάντηση εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να τα πει με τους κατόχους διαρκείας για διάφορα θέμα, αλλά κυρίως για το καλό της ομάδας.

Ενα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν κι αυτό με τα γιουχαΐσματα του κόσμου σε διάφορους ποδοσφαιριστές, λόγω της απόδοσής τους. Ο Αβραάμ τόνισε μεταξύ άλλων: "Είναι άδικο να γιουχάρονται κάποιοι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι είναι άξιοι απλά κάποιοι χρειάζονται χρόνο για να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που μπορούν".

Στην συνάντηση ήταν και ο αντιπρόεδρος τη ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, του οποίου του ζήτησαν οι οπαδοί να πηγαίνουν σε κάθε γήπεδο εκτός έδρας και εκείνος είπε: "Αυτό δεν γίνεται γιατί κάποια σωματεία δεν συμφωνούν να γίνουν μετακινήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...