Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ξανά στο βάθρο Τσολακίδης, Μιλλούση


Όπως και στη Γαλλία, έτσι και σήμερα στο Κότμπους της Γερμανίας, οι Βασίλης Τσολακίδης και Βάσω Μιλλούση, ανέβηκαν και στο βάθρο, καθώς κατάκτησαν τη 2η θέση στους τελικούς του δίζυγου και δοκού ισορροπίας στη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής. 

Συνολικά οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στη διοργάνωση του Κότμπους πήραν 4 μετάλλια, αφού χθες ο Λευτέργς Πετρούνιας και ο Λευτέρης Κοσμίδης ανέβηκαν στο πρώτο και δεύτερο σκαλί του βάθρου στα αγωνίσματα που συμμετείχαν. Με τις εμφανίσεις τους οι πρωταθλητές μας απέδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Μόσχας (17-21 Απριλίου), όπου θα επιδιώξουν να ανέβουν και πάλι στο βάθρο.


Η Βάσω Μιλλούση με 14.300 βαθμούς πήρε τη 2η θέση στη δοκό ισορροπίας (συντελεστής δυσκολίας 5.70). Ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την 29χρονη πρωταθλήτρια μέσα στο 2013, αφού μία εβδομάδα νωρίτερα είχε αναδειχθεί 3η στην αντίστοιχη διοργάνωση της Γαλλίας.

Το ασημένιο μετάλλιο πανηγύρισε και ο Βασίλης Τσολακίδης, που ήταν δεύτερος στο δίζυγο με 15.300 βαθμούς (συντελεστής δυσκολίας 6.50) , όπως ακριβώς και στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...