Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΑΟΚ: Με Λάζαρ στο Καραϊσκάκη


Οι φόβοι για θλάση δεν επιβεβαιώθηκαν για τον Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και έβγαλε μαγνητική και όπως όλα δείχνουν ο Ρουμάνος από Τετάρτη θα μπει στις προπονήσεις και θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κοστίν Λάζαρ, αφού οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί θλάση. Αυτό σημαίνει πώς από την Τετάρτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς και θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:
"O Costin Lazar επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, καθώς λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας. Ο Ρουμάνος μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις (κλινική εξέταση και μαγνητική) οι οποίες δεν επιβεβαίωσαν τους φόβους για μυικό τραυματισμό. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για 1-2 μέρες και θα μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας".

Προπονήθηκε με την ομάδα ο Γεωργιάδης

Από κει και πέρα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις με τους Ελληνες διεθνείς να είναι στη διάθεση του Δώνη, όχι όμως και με τους Αφρικανούς που αναμένονται την Τρίτη στην προπόνηση.

Η σημερινή είδηση αφορά τον Γεωργιάδη που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τους Ετό, Αποστολόπουλο, ενώ Γλύκος, Κατσικάς και Κωνσταντινίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, με τον Δημήτρη Πέλκα να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Στην προπόνηση ήταν και ο Λόρενς που απουσίαζε με άδεια.  Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης χωρίς και με μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...