Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

"Ο Καραγκούνης είναι ένας θρύλος"

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι από τους καλύτερος πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Τα λόγια του Φιλίπ Σεντέρος, ο οποίος τον έχει συμπαίκτη στη Φούλαμ, είναι χαρακτηριστικά.

Ο 28χρονος αμυντικός μίλησε στο protathlima.com για την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Κύπρο, και όταν ρωτήθηκε και για την άποψη του για τον Γιώργο Καραγκούνη, δήλωσε:

"Ο Καραγκούνης είναι ένας θρύλος. Τον λατρεύω. Είμαι πολύ περήφανος που τον έχω συμπαίκτη μου, γιατί μου δίνει αυτό το πάθος το οποίο διαθέτει και είναι εκπληκτικός. Όλοι τον λατρεύουν στην Φούλαμ και στην Αγγλία, γιατί βγάζει αυτό το πάθος και την αγάπη για το παιχνίδι και την ομάδα".

Σχετικά με το ισόπαλο 0-0 με την Κύπρο, σχολίασε: "Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν ήμασταν καλοί στην τελική πάσα και είμαστε απογοητευμένοι. Κοιτάμε μπροστά, πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να κοιτάξουμε τα θετικά. Κρατάμε το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε".
Όσον αφορά την ομάδα του Νίκου Νιόπλα υπογράμμισε: "Η κυπριακή ομάδα είναι πολύ καλή και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και μια στο δεύτερο που μπορούσαν να μας κάνουν τη ζημιά. Είναι πολύ γρήγοροι και πιστεύουν στους εαυτούς τους. Νομίζω είναι και το πιο σημαντικό για μια μικρότερη χώρα, μικρότερη ομάδα και το λέω χωρίς καμία ασέβεια προς αυτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...