Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

«Ακατέβατα» τα χρήματα του Γιάννη Κοντοέ

Η επιτροπή της ΕΠΟ επιδίκασε 360.000 ευρώ στον Γιάννη Κοντοέ, αναγνωρίζοντας υπευθυνότητα της ΑΕΚ στη λύση του συμβολαίου του, τον περασμένο Δεκέμβρη, και το ποσό αυτό πρέπει να καταβληθεί εξ ολοκλήρου στον νυν ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης. Η διοίκηση της ΑΕΚ υποχρεώνεται είτε έφεση να καταθέσει, ώστε να κερδίσει χρόνο, είτε να πείσει άμεσα τον Κοντοέ να αποδεχτεί την εξόφλησή του σε δόσεις.

Το ποσό των 360.000 ευρώ που επιδικάστηκε από την ΕΠΟ στον Γιάννη Κοντοέ αφορά στα δεδουλευμένα του, μέχρι τα τέλη του 2012, όπως και στην αποζημίωση που δικαιούνταν για το υπόλοιπο του συμβολαίου που είχε με την ΑΕΚ, επειδή η επιτροπή αναγνώρισε στο "δικέφαλο" την αποκλειστική ευθύνη για τη λύση της σύμβασης που είχε με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Κι ενώ το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ γνώριζε άριστα για την κατάληξη που θα είχε η προσφυγή του Κοντοέ, τώρα καλείται να βγάλει άκρη με την εξόφληση του παίκτη. Η υπόθεσή του δεν υπόκειται στην πρόσφατη συμφωνία της ΕΠΟ με τη Σούπερ Λίγκα, για αποπληρωμή όλων των χρεών των ΠΑΕ σε μεγάλο βάθος χρόνου (άνω των 30 δόσεων), άρα το ποσό των 360.000 ευρώ είναι άμεσα απαιτητό και, ως γνωστόν, η Ενωση δεν έχει τη δυνατότητα ούτε το ένα δέκατο απ'αυτά τα χρήματα να δώσει, εδώ και τώρα, στον Κοντοέ.

Μία επιλογή, λοιπόν, είναι να "τρενάρει" την υποχρέωσή της, καταθέτοντας έφεση κατά της σημερινής απόφασης. Εξίσου πιθανό, όμως, είναι να επιδιώξει αμέσως ένα συμβιβασμό με το νομικό σύμβουλο του ποδοσφαιριστή, προτείνοντας ένα μικρό αριθμό δόσεων για την εξόφλησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...