Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

BINTEO: Στην Ευρώπη είναι ΠΑΟΚ και πρώτος

Μπορεί στην Ελλάδα να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά στην Ευρώπη δείχνει το καλό του πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από το Δουβλίνο για την 4η αγωνιστική του Europa League, νίκησε με 3-1 την αδύναμη Σάμροκ Ρόβερς και μετά την ήττα της Τότεναμ στο Καζάν, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 8 βαθμούς. Η ομάδα του Μπόλονι, με τριπλέτα φωτιά (Σαλπιγγίδη-Γεωργιάδη-Βιεϊρίνια) ουσιαστικά καθάρισε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όταν με δύο τέρματα του Σαλπιγγίδη και ένα του Φωτάκη προηγήθηκε με τρία τέρματα. Στην επανάληψη οι ιρλανδοί μείωσαν και δημιούργησαν κάποια προβλήματα, αλλά ο Δικέφαλος, που είχε και δύο δοκάρια, θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτικός να πανηγύρισε κι άλλα γκολ. Στο Λονδίνο και την Τότεναμ πάει πλέον ο ΠΑΟΚ, όπου όπως όλα δείχνουν θα παίξει την πρόκρισή του την τελευταία αγωνιστική με τη Ρούμπιν στην Τούμπα.

Επίθεση φωτιά, πήρε μπροστά ο Σάλπι

Με επιθετική τριπλέτα-φωτιά ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο α' μέρος. Πραγματοποιώντας το καλύτερό του ίσως ημίχρονο φέτος επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του και φόρτωσε με τρία τέρματα την εστία της αδύναμης, αλλά πρωταθλήτρια Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα με τον Χαλκιά όμως να κρατάει στο 2' το μηδέν. Από εκεί και πέρα το ματς μετατράπηκε σε επιθετικό μονόλογο του Δικεφάλου. Ο Βιεϊρίνια σημάδεψε το δοκάρι στο 5' (στην ίδια φάση ο ΠΑΟΚ ζητάει πέναλτι σε καθαρό χέρι του αμυντικού), αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης μετά από ασίστ του πορτογάλου άνοιξε το σκορ από κοντά.

Καθάρισε από το α' μέρος

Με τον Γεωργιάδη να είναι σε πολύ καλή μέρα, ο ΠΑΟΚ μέχρι το μισάωρο δημιούργησε και έχασε πέντε σημαντικές ευκαιρίες. Το 2-0 ήρθε στο 35' μετά από εξαιρετική συνεργασία Βιεϊρίνια, Γεωργιάδη και Σαλπιγγίδη, με τον Φωτάκη να είναι ο τελικός αποδέκτης και με πλασέ να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Οι παίκτες του Μπόλονι συνέχισαν να πιέζουν και στο 37' ο Σαλπιγγίδης (σέντρα του Γεωργιάδη) έγραψε το 3-0 με ψύχραιμο πλασέ, ξεσηκώνοντας για άλλη μία φορά τους περίπου 600 έλληνες φιλάθλους, που είχαν στήσει πάρτι στις εξέδρες.

                                    


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...