Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αθωώθηκε ο Ολυμπιακός - Με κόσμο το ντέρμπι "αιωνίων"

Οι ερυθρόλευκοι που δεν έκρυψαν την έκπληξη τους για τη δίωξη την οποία τους άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν εκτός του Παγκρήτιου στο ματς κόντρα στον Εργοτέλη, αθωώθηκαν από την Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και θα παίξουν με τον κόσμο στο πλευρό τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μώραλης που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό ρώτησε πώς είναι δυνατόν να διώκονται οι ερυθρόλευκοι για ένα ματς που δεν είχαν παραλάβει εισιτήρια.

Ο 4ος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε μάλιστα ότι τα επεισόδια έγιναν πριν καν φτάσει η αποστολή της ομάδας στο στάδιο.

"Είναι έκπληξη για μας αυτή η δίωξη, αφού δεν είχαμε πάρει καν εισιτήρια για το ματς. Ό,τι περιστατικά αναφέρονται στο κατηγορητήριο, έγιναν πριν καν φτάσει η αποστολή του Ολυμπιακού στο γήπεδο. Εμείς τα μάθαμε μετά από την αστυνομία. Ωστόσο, ό,τι έγινε, έγινε εκτός γηπέδου. Είναι υπερβολική η δίωξη και φτάνει στα όρια του παραλογισμού. Κάθε αγωνιστική στο Καραϊσκάκη κάποιοι προσπαθούν να μπουν βιαίως και απωθούνται βιαίως από την αστυνομία. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε. Με αυτή τη λογική θα είμαστε κάθε Κυριακή κατηγορούμενοι."

Η απόφαση:

"Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Κρίνει εγκαλουμένη ΠΑΕ ατιμώρητη : 1) λόγω μη συνδρομής των προϋποθέσεων του άρθρου 14 παρ. 4 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 2) λόγω του ότι τα γεγονότα έλαβαν χώρα έξωθι του γηπέδου (άρθρο 1 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...