Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Εθνική: Ετοιμάζει αλλαγές με Ρουμανία ο Σάντος

Χρόνο συμμετοχής σε όσους διεθνείς δεν αγωνίστηκαν με τη Ρωσία σκοπεύει να δώσει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Εθνικής με τη Ρουμανία, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη στο Αλταχ της Αυστρίας.

«Από την στιγμή που μιλάμε για δύο φιλικά, σημαίνει ότι θα μπορούμε ξεκουράσουμε αρκετούς παίκτες. Επομένως είναι λογικό να υπάρξουν και αρκετές αλλαγές», σημείωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στη πρωινή προπόνηση, οι διεθνείς που αγωνίστηκαν κόντρα στους Ρώσους έκαναν αποθεραπεία, ενώ εκείνοι που δεν χρησιμοποιήθηκαν, γυμνάστηκαν κανονικά, δίνοντας έμφαση στις ασκήσεις κυκλοφορίας και παίζοντας δίτερμα έξι εναντίον έξι στο μισό γήπεδο.

Την Κυριακή η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Θωμά. Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για το Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας το μεσημέρι της Δευτέρας ύστερα από την πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Αλταχ, που απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...