Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αθανασιάδης: "Γιατί προσλάβαμε τον Πρόμπιερζ"

Για τον νέο προπονητή του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ μίλησε ο Θανάσης Αθανασιάδης στα πολωνικά Μέσα ενημέρωσης,...
 Μία από τις πρώτες κινήσεις του ως νέος τεχνικός του Άρη, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θέλησε να δει το επίπεδο των παικτών του στο διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος. Έτσι ο Πολωνός τεχνικός των "κίτρινων" χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ.

Στο πρώτο γκρουπ οι παίκτες πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και θα προπονηθούν στις 19:30 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Στο δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκαν το πρωί ενώ θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Τσέζαρεκ, Καπετάνος, Γκαρσία κι αύριο θα περάσουν και εκείνοι εργομετρικά τεστ. Τετάρτη και Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν διπλές προπονήσεις ενώ ο Πρόμπιερζ επιθυμεί να προγραμματίσει φιλικό το Σάββατο.

Επέστρεψε στον Άρη ο Μιχαλήτσος

Μετά από οχτώ μήνες ο Γιάννης Μιχαλήτσος επέστρεψε στον Άρη αυτή τη φορά ως τεχνικός σύμβουλος. Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του έτσι ώστε να ενισχύσει το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Ο Μιχαλήτσος είχε επιλεγεί ως διάδοχος του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου και παρά το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου έμεινε για περίπου δύο μήνες.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου της ομάδας ο Γιάννης Μιχαλήτσος στα πλαίσια της περαιτέρω προσπάθειας ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος", ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωση του ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Αθανασιάδης: "Γιατί προσλάβαμε τον Πρόμπιερζ"

Για τον νέο προπονητή του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ μίλησε ο Θανάσης Αθανασιάδης στα πολωνικά Μέσα ενημέρωσης, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους τον προσέλαβαν στην τεχνική ηγεσία των "κιτρίνων". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης δήλωσε πως ο Πρόμπιερζ παρακολουθείται καιρό από από την ομάδα και ήταν γνωστά όλα τα αποτελέσματα της δουλειάς του:

"Παρακολουθούσαμε πολύ καιρό τον Πρόμπιερζ. Γνωρίζαμε τα αποτελέσματα της δουλειάς από το πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε ο Άρης με την Γιαγκελόνια στο Europa League. Ξέραμε τα στοιχεία του και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται. Είχαμε μάθει ότι οφείλουν πολλά σε εκείνον και την ομάδα που είχε χτίσει. Είχαμε κάποιους άλλους υποψήφιους από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μας αρέσει η μέθοδός του, γνωρίζουμε πως είναι υποστηρικτής της σκληρής δουλειάς και φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που ψάχνουμε. Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον προπονητή μας".

Σε ερώτηση για το αν ο Πρόμπιερζ μπορεί να γίνει ο νέος Γιάτσεκ Γκμοχ, ο Αθανασιάδης απάντησε: "Αν και η κατάσταση του Άρη δεν είναι εύκολη, εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά. Δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ας περιμένουμε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να έχει ανάλογα αποτελέσματα με αυτά του Γκμοχ, όμως αν τα καταφέρει θα είναι καλό, αφού εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...