Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μπάσκετ - Εθνική Ομάδα: «Κόπηκαν» Βουγιούκας, Σαρικόπουλος

Με απόφαση του Ηλία Ζούρου, οι Ιαν Βουγιούκας (φωτό) και Ζήσης Σαρικόπουλος δεν θα συμμετέχουν πλέον στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής εκτίμησε ότι οι δύο προαναφερθέντες δεν μπορούσαν, για λόγους τακτικής, να προσφέρουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι έτσι δεν θα συνεχίσουν να μετέχουν στην προετοιμασία για το προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Τις επόμενες ημέρες το δρόμο των Βουγιούκα, Σαρικόπουλου θα ακολουθήσουν άλλοι δύο διεθνείς. Η προετοιμασία συνεχίζεται με 14 παίκτες, καθώς απόψε αναμένονται στην Ελλάδα οι Αντώνης Φώτσης και Γιάννης Μπουρούσης, ενώ αύριο ο Νίκος Ζήσης. Και οι τρεις θα μπουν σταδιακά στο ρυθμό των προπονήσεων, καθώς πρέπει να ξεκουραστούν για λίγο μιας και οι υποχρεώσεις τους στο ιταλικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Θα ταξιδέψουν κανονικά την Παρασκευή με την υπόλοιπη αποστολή για τη Βραζιλία, όπου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις, ενώ στην «χώρα του καφέ» θα διεξαχθούν και τρία φιλικά έτσι ώστε η «γαλανόλευκη» να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Λατινικής Αμερικής και ειδικά στη διαφορά της ώρας, πριν την έναρξη του τουρνουά στις 2 Ιουλίου.

Η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία στις 26 Ιουνίου (01:00 ώρα Ελλάδος), στις 28 τη Νέα Ζηλανδία την ίδια ώρα, ενώ στις 29 θα παίξει με τη Βραζιλία (03:00 ώρα Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...