Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Σούπερ Λίγκ και ...διοικητικά στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ

Στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ που θα γίνει την Δευτέρα (2 μμ) είναι στραμμένη η προσοχή του ΟΦΗ. Ο πρόεδρος της Δοικούσας Επιτροπής Σήφης Κορωνάκης, θα δώσει το «παρών» στην συνεδρίαση, με σκοπό να στηρίξει και αυτός με την ψήφο του, την πρόταση των έξι ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν, για άρση των ποινών. Δηλαδή να έχουν την δυνατότητα μεταγραφών και ανανεώσεων ακόμα και οι ομάδες που δεν έλαβαν αδειοδότηση. Την ίδια ώρα μπαράζ επαφών μεταξύ των προέδρων γίνεται και για την πρόταση του Εργοτέλη, για πρωτάθλημα 19 ομάδων στην Σούπερ Λίγκ. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ έχει γίνει δέκτης της πρότασης αυτής,ωστόσο η στάση του ΟΦΗ θα διαφανεί στις διαβουλεύσεις που θα προηγηθούν της συνεδρίασης της Δευτέρας.
 Την ίδια ώρα στην αίθουσα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πλατεία Κουντουριώτη στο λιμάνι Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη της Τετάρτης (13/06) που έχει συγκαλέσει ο Σήφης Κορωνάκης. Σ’ αυτήν (7μμ) έχουν κληθεί, οι μέτοχοι, οι πρώην πρόεδροι  και παράγοντες του ΟΦΗ, αλλά  και φορείς της πόλης.
Ο Σηφης Κορωνάκης, μετά τις αντιδράσεις που έφερε η δήλωση του για το υποβιβασμό του ΟΦΗ στο περιφερειακό πρωτάθλημα, έδωσε εκ των υστερων διευκρινήσεις. Οπως είπε "ποτέ δεν είπα ότι θέση δική μου και της διοίκησης που ηγούμαι είναι να πάει η ομάδα μας στη Δ εθνική. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα super league γιατί αυτή είναι η φυσική του θέση. Στην υποθετική ερώτηση που δέχθηκα ανέφερα ξεκάθαρα: Εάν ο ΟΦΗ δεν βοηθηθεί απ όλους και εάν συνεχισθεί η τακτική των τελευταίων χρόνων η ΠΑΕ να προβαίνει σε έξοδα με χρήματα που δεν έχει, τότε θα οδηγηθεί σε υποβιβασμό. Η διοίκηση έχει σχέδιο για την επιβίωση της ομάδας μας το οποίο έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή. Ο ΟΦΗ μπορεί να ξεπεράσει τις δύσκολες συνθήκες που πρέπει ν' αντιμετωπίσει. Θα πρέπει όμως να έχει τη βοήθεια όλων και να γίνει ορθολογική διαχείριση στην ομάδα. Οπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν, βασική προϋπόθεση είναι η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ στη διάθεση της. Οπως επεσήμανα και χθες βασική αρχή μας είναι όλοι οι φίλαθλοι να γνωρίζουν τα πάντα. Ολοι αναγνωρίζουν σήμερα το παραπάνω γιατί η διοίκηση που ηγούμε το δείχνει με έργα. Για όλες τις ενέργειες που θα προβεί η διοίκηση θα ενημερώνει αμέσως με υπευθυνότητα τους μετόχους και τους φίλους του ΟΦΗ που θα πρέπει να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα χρήματα που δίνουν για τους σκοπούς στους οποίους διατίθενται. Αυτοί που παραπληροφορούν το φίλαθλο κόσμος με ψευδή γεγονότα να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθούν οι αρνητικοί στόχοι που έχουν σε βάρος του ΟΦΗ."
*Ο προπονητής της ομάδας Νέων  του ΟΦΗ  Δημήτρης Βολονάκης από την
Δευτέρα έως και τις 14/6 θα βρεθεί στη Στοκχόλμη για να παρακολουθήσει
σεμινάριο που οργανώνει η ΟΥΕΦΑ. Ο τεχνικός της ομάδας Νέων του ΟΦΗ δέχθηκε σχετική πρόσκληση από την ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...