Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Δεν μπαίνει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ο Βγενόπουλος

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ανδρέα Βγενόπουλου αναφέρουν ότι ο έλληνας επιχειρηματίας δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην ΑΜΚ με τα σημερινά δεδομένα, καθώς επιθυμεί την πλήρη απεμπλοκή του από τον Παναθηναϊκό, ενώ ετοιμάζει τις απαντήσεις του.

Σύμφωνα με την «Sportday» ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έχει σκοπό να βάλει χρήματα στην επερχόμενη αύξηση, καθώς επιθυμεί να θέσει τον εαυτό του εκτός Παναθηναϊκού μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη με ανακοίνωση μετά το τελευταίο Δ.Σ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να μην θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Βαρδινογιάννη αυτή τη στιγμή, ωστόσο εν καιρώ θα μιλήσει και θα εξηγήσει την στάση που έχει επιλέξει να κρατήσει.

Ωστόσο με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, άνθρωποι του περιβάλλοντος του αναφέρουν ότι το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έχει κλείσει για τον Ανδρέα Βγενόπουλο και δεν πρόκειται να βάλει άλλα χρήματα, αφήνουν ωστόσο ένα παραθυράκι για αγορά όλου του πακέτου μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη τον Ιούνιου ή για δραστηριοποίηση του στον Ερασιτέχνη.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...