Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Σάλκε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (videos)

Ryan GiggsImage via Wikipedia
Με το ένα πόδι στον τελικό του Γουέμπλεϊ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Σάλκε στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Βέλτινς Αρίνα. Οι Αγγλοι ήταν σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων τους και αφού έχασαν επτά κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να προηγηθούν, κατάφεραν σε ένα τρίλεπτο φωτιά στην επανάληψη να καθαρίσουν το ματς και μαζί την υπόθεση πρόκριση. Την αρχή έκανε ο Ράιαν Γκίγκς στο 67'. Δεχόμενος εξαιρετική κάθετη πάσα από του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος ξεμπλόκαρε, πάνω που να έχει παγιδευτεί από τα συστήματά των Γερμανών, βρέθηκε απέναντι από τον Μάνουελ Νόιερ και με έξυπνο πλασέ δεν του άφησε κανέναν περιθώριο για αντίδραση.
Δυο λεπτά αργότερα ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε σκόρερ του δεύτερου, καθώς ο Τσιτσαρίτο με άψογη ενέργεια τον έβγαλε φάτσα με το τέρμα και από εκείνο το σημείο φυσικά δεν μπορούσε να αστοχήσει.
Με το 2-0 στις βαλίτσες της η Γιουνάιτεντ έσβησε τις μηχανές στα εναπομείναντα λεπτά και περισσότερο έκανε συντήρηση δυνάμεων, εν όψει και της δύσκολης συνέχεια, που την περιμένει σε Αγγλία και Champions League
Ούτως ή άλλως, δεν είχε κανένα λόγο για να ανησυχεί, αφού η Σάλκε ήταν κυριολεκτικά απογοητευτική στην μεγαλύτερη ίσως νύχτα της ιστορίας της. Σε όλο το 90λεπτο οι παίκτες του Ραλφ Ράνινγκ με το ζόρι είχαν ενάμισι καλό σουτ προς την εστία του Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίο για παιχνίδι τέτοιου επιπέδου πρέπει να είχε μια από τις ευκολότερες νύχτες της καριέρας του. Απαρατήρητος πέρασε και ο δικός μας Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Αν, όπως όλα δείχνουν, η Γιουνάιτεντ πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, αυτός θα είναι ο τρίτος για τους «κόκκινους διάβολους» τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Οι συνθέσεις:
Σάλκε (Ραλφ Ράνινγκ): Νόιερ, Ουτσίντα, Ματίπ, Μέτσελντερ, Σάρπεϊ (73' Εσκουδέρο), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φαρφάν, Μπάουμγιοχαν (53' Κλούγκε), Χουράδο (83' Ντράξλερ), Ραούλ, Εντού
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Αλεξ Φέργκιουσον): Φαν ντερ Σαρ, Φάμπιο, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Παρκ (73' Σκόουλς ), Ρούνεϊ (83' Νανί), Χαβιέρ Ερνάντες (73' Aντερσον)


SCHALKE - MANCHESTER UNITED 0-1 GIGGS by koukos_81


SCHALKE MANCHESTER UNITED 0-2 ROONEY by koukos_81
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...