Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ασάνοβιτς!

Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Αθήνα και πηγές από την Κροατία κάνουν λόγο για ραντεβού!

Μετά την παραίτηση των Αντωνίου και Φρέιτας, η θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό παραμένει… ορφανή. Ο Δημήτρης Γόντικας βρίσκεται σε επαφές με υποψηφίους, ώστε το θέμα να τελειώσει άμεσα και να χαραχθεί η επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με συγκεκριμένη φιλοσοφία και πλάνο. Από την πρώτη στιγμή, ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί, ήταν και αυτό του Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στην Εθνική Κροατίας.

Ο «Άσα» πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς προείχαν υποψήφιοι από την ελληνική αγορά αλλά από τη στιγμή που δεν προχώρησε καμία λύση, ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» φαίνεται πως «παίζει» και πάλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ασάνοβιτς αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα και οι Κροάτες πηγαίνουν την άφιξή του ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για επαφή με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος επιβεβαίωνε το ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα επί του θέματος.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...