Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τσιάρτας:Φαβορί η ΑΕΚ...

Ο Βασίλης Τσιάρτας με δηλώσεις του στο Novasport FM έχρισε φαβορί την ΑΕΚ ενώ μίλησε και για την βράβευση του από την διοίκηση της Σεβίλλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορείς να το πεις παιχνίδι της 20ετίας. Ότι είναι σημαντικό για την ΑΕΚ, είναι. Ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του αλλά για την ΑΕΚ σημαίνει περισσότερα. Η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει τη δίψα για έναν τίτλο ακόμα κι αυτόν του Κυπέλλου

Ενώ για το πως θα μπορέσει να το πάρει η ΑΕΚ τόνισε:

«Αδιαμφισβήτητα φαβορί είναι η ΑΕΚ και δε μπορούμε να το κρύψουμε αυτό. Πρέπει να το δείξει σε όλη τη διάρκεια του τελικού. Αν η ΑΕΚ επιβάλει το ρυθμό της και κάνει κατοχή της μπάλας απέναντι στον Ατρόμητο που είναι μια ομάδα «γλυκιά», η οποία ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και μπορεί να πάρει αυτό που θέλει με τους παίκτες που έχει, έχει τη δυνατότητα να ελέγξει το ματς».

Για το πως έγινε τελικά και είχε πάει στην Σεβίλλη είπε:

«Μίλαγα με τη Σεβίλλη από το Νοέμβριο, είχαν έρθει εδώ οι άνθρωποι τρεις-τέσσερις φορές για να με πείσουν να πάω. Πήγα ουσιαστικά στο άγνωστο με μεγάλο ρίσκο. Όταν δεν μπορείς να ενημερωθείς ποια είναι η ομάδα, πήγα και ήταν δύσκολο. Ήμουν από τους πρώτους μαζί με τους Μαχλά, Δώνη, Μαρινάκη και Νταμπίζα που πήγαμε έξω»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Καταφέραμε να γίνουμε πρεσβευτές και να ανοίξουμε την ελληνική αγορά προς τα έξω και να αρχίσουν να εκτιμούν αλλιώς τον Έλληνα ποδοσφαιριστή»

Ενώ για την μόδα της εποχής να θέλουν όλοι να πάνε εξωτερικό τόνισε:

«Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν υπήρχε η σημερινή δυνατότητα πληροφόρησης. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την ΑΕΚ αλλά όταν έδινε τότε μια ομάδα 500 εκατ. ευρώ ήταν δύσκολο να αρνηθεί κανείς. Το εξωτερικό δεν ήταν αυτοσκοπός για μένα. Σήμερα τα νεαρά παιδιά όλα λένε ότι θέλουν να πάνε εξωτερικό. Το ζητούμενο όμως πλέον είναι σε τι φάση θα πας να παίξεις. Δεν είναι έξω τα πράγματα τόσο απλά όσο νομίζουν κάποιοι. Η δυσκολία που υπάρχει εκεί είναι μεγάλη. Για να πάει ένα παιδί στο εξωτερικό πρέπει να είναι προετοιμασμένο κατάλληλα για το τι θα συναντήσει»

Για το Ισπανικό πρωτάθλημα τόνισε:

«Το ισπανικό είναι καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, εδώ και πολλά χρόνια. Τρεις τέσσερις ταχύτητες πάνω από το δικό μας, έχει από όλα είναι ολοκληρωμένο και για να διακριθείς θέλει μεγάλη προσπάθεια και γρήγορη προσαρμογή. Και πρέπει να βρεθείς στην κατάλληλη ομάδα να σε υποστηρίξει για να δείξεις κάτι»

Ενώ για το παιχνίδι ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα τόνισε:

«Ότι είδαμε και στα άλλα δύο παιχνίδια. Μια Ρεάλ να προσπαθεί να κλέψει το παιχνίδι και μια Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να επιβάλλει το παιχνίδι της. Ήταν πιο φυσιολογικό το χθεσινό, αποκαταστάθηκε η τάξη.
Για μένα η Ρεάλ δεν πρέπει να αγωνίζεται με τόσο φόβο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να κάνει τη δική της κατοχή της μπάλας και να μην αφήνει την Μπαρτσελόνα να κάνει το δικό της παιχνίδι γιατί μετά δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις. Αν δεν πιέσεις μέσα στο Μπερναμπέου πότε θα το κάνεις;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...