Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το σχέδιο δράσης του Ηρακλή

Παράλληλα με το κείμενο της έφεσης, το οποίο θα καταθέσει το νομικό επιτελείο... της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, οι ‘κυανόλευκοι' ιθύνοντες είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν και το ‘κλειδί', το οποίο θα ‘ξεκλειδώσει' κάθε εμπόδιο αμφιβολίας από πλευράς της δευτεροβάθμιας επιτροπής. Συγκεκριμένα, συνοδευτικά με το κείμενο της έφεσης, θα υποβληθεί και διεξοδική επιστημονική οικονομολογική μελέτη, εκπονημένη από αναγνωρισμένο και εξειδικευμένο οργανισμό και η οποία θα αφορά στη βιωσιμότητα της ΠΑΕ, ανατρέποντας κάθε επιφύλαξη, που προέκυπτε από το πρωτοβάθμιο σκεπτικό.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν, σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, οι συσκέψεις των διοικούντων της ΠΑΕ με το νομικό και οικονομικό επιτελείο, όσον αφορά στο κείμενο της έφεσης για προσφυγή σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της αδειοδότησης. Με βάση τις προβλέψεις της νομολογίας, στο κείμενο της έφεσης αναφέρονται αναλυτικά τα επιχειρήματα και οι αποδείξεις, με τις οποίες ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ ανατρέπει μία προς μία τις αιτιάσεις της πρωτοβάθμιας απόφασης, όπως αυτές έχουν καταγραφεί από το σκεπτικό, που εκδόθηκε. Κατόπιν όλης αυτής της διαδικασίας, το κείμενο της ‘κυανόλευκης' έφεσης ‘έκλεισε' και θα υποβληθεί στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ αύριο, Τρίτη 26/04, μαζί με την μελέτη βιωσιμότητας, που εκπόνησε η εξειδικευμένη εταιρεία και αποτελεί το ‘βαρύ χαρτί' στην προσπάθειας για ανατροπή της αρχικής απόφασης.
Από αύριο, μάλιστα, αρχίζει νέος κύκλος εντατικών διεργασιών στο ‘γαλάζιο' στρατόπεδο, με αντικείμενο, πλέον, την υποστήριξη της έφεσης ενώπιον του δευτεροβάθμιου οργάνου, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη προετοιμασία αντιμετώπισης κάθε ενδοιασμού ή αντίρρησης της επιτροπής, με στοιχεία, δεδομένα και επιχειρήματα.

Ικανοποίηση για τον Carlinhos
Εξαιρετικά θετικό κρίνεται το γεγονός ότι ο Carlinhos, πριν καν κλείσει οριστικά η φετινή περίοδος, είναι ετοιμοπόλεμος και λαμβάνει εξ αρχής μέρος στα φιλικά αυτής της φάσης, όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε αυτό με τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα χρονικά περιθώρια, που του δόθηκαν και με το κατάλληλο πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, εντατική ιατρική παρακολούθηση και με εξειδικευμένη ατομική προπόνηση, ξεπέρασε, χωρίς χειρουργική επέμβαση, το πρόβλημα του ‘συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών', που τον ταλαιπωρούσε και το οποίο ελπίζεται να μην επανέλθει, προκειμένου να αποφύγει οριστικά τη χειρουργική ταλαιπωρία και την αγωνιστική αποχή, που συνεπάγεται. Ως γνωστόν, από το προσεχές καλοκαίρι αρχίζει να ‘τρέχει' το νέο συμβόλαιό του με την ομάδα, στην οποία επανεντάσσεται και τυπικά από τη θερινή προετοιμασία.
Περνά στην αποκατάσταση ο Ν. Αραμπατζής
Πολύ ομαλά και αισιόδοξα εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Νίκου Αραμπατζή, με τον Σερραίο πλάγιο οπισθοφύλακα να βρίσκεται στο στάδιο μετά την αρχική ανάρρωση στο σπίτι. Σταδιακά θα επισκέπτεται τις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, προκειμένου, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, να ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης του χειρουργημένου ποδιού του, φάση στην οποία έχει περάσει εδώ και αρκετό διάστημα ο Γιώργος Κατσικάς, η κατάσταση του οποίου, επίσης, εξελίσσεται ομαλότατα.
Επιστροφή στην Μίκρα
Μετά το πενθήμερο ανάπαυσης, λόγω των διακοπών του Πάσχα, το οποίο παρείχε στην ομάδα ο κ. Γιώργος Παράσχος, αύριο Τρίτη 26/04, το ποδοσφαιρικό τμήμα επανέρχεται στην πραγματικότητα των προπονήσεων. Το ραντεβού είναι για τις
theplayer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...