Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Δικαιώθηκε η ΑΕΚ και μένει στην Α1

Το Μονομελές Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την προσφυγή της ΚΑΕ ΑΕΚ κατά του Ηλυσιακού και τις κατηγορίες της πως ουσιαστικό «αφεντικό» στην ομάδα των Ιλισίων είναι ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης, αποφασίζοντας την αποβολή του Ηλυσιακού από την Α1.
Βέβαιο, είναι πώς μετά από αυτή την εξέλιξη θα υπάρξει αντίδραση από τον Ηλυσιακό και λογικά θα ακολουθήσουν νέες δικαστικές "μάχες" των δύο ομάδων.

Όπως είναι φυσικό η βαθμολογία, που έφερνε τον Ηλυσιακό πάνω από την ΑΕΚ στην τελική κατάταξη της Α1 δεν μπορεί να επικυρωθεί. Το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην απογευματινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπου αναμένεται να είναι παρών ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής, αλλά και εκπρόσωπος του Ηλυσιακού.

Έξαλλος ο Καραμανλής, καθώς ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης αρνείται να επικυρώσει την βαθμολογία.

Μπάμπης Καραμανλής και Βασίλης Οικονομίδης ανταλλάζουν "γαλλικά" στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, διότι ο δεύτερος δεν επικυρώνει την βαθμολογία.
«Δεν πρόκειται να επικυρώσω τη βαθμολογία. Εμείς δεν εμπλεκόμαστε σ' αυτά. Πρέπει η απόφαση να τελεσιδικήσει. Ο Ηλυσιακός θα πάει ΑΣΕΑΔ. Εγώ δεν βιάζομαι να επικυρώσω τη βαθμολογία», είπε ο Οικονομίδης, κάτι που έκανε έξαλλο τον Μπάμπη Καραμανλή

«Δεν μας ανησυχεί η προσφυγή του Ηλυσσιακού»
Ο εκπρόσωπος του μπασκετικού τμήματος της ΑΕΚ, Δήμήτρης Καρβέλας μίλησε στο "Sportaction" και τονίζει, ότι η παραμονή της Ένωσης είναι απολύτως δίκαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβέλα:
Για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ: «Φυσιολογικό ήταν να πάρει αυτή την απόφαση ο ΕΣΑΚΕ, καθώς σύμφωνα με τα έγγραφα που προσκομίσαμε αλλά και τις μαρτυρίες είχαμε απόλυτο δίκιο. Αυτό είναι μία δικαίωση για εμάς.»

Για την απόφαση του Ηλυσιακού να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ: «Δεν μας ανησυχεί αυτή η κίνηση από τον Ηλυσιακό. Όταν μία απόφαση βγαίνει πρωτόδικα, πολύ σπάνια απορρίπτεται, στην καλύτερη των περιπτώσεων μειώνεται.»

Για αυτό που αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ηλυσιακός: «οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα» : «Αυτό θέλουμε και εμείς. Κατά περίεργο τρόπο οι περισσότερες ομάδες που αντιμετώπιζαν τον Ηλυσιακό παρουσιάζονταν αδιάφορες. Δεν ξέρω τι γινόταν. Δεν είχαν κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ; Ή ξαφνικά ο Ηλυσιακός έγινε Μακάμπι;»

Για την χρονική περίοδο που έκανε την έφεση η ΑΕΚ και γιατί δεν την έκανε πιο νωρίς: «Τώρα θίχτηκαν τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Τόσο καιρό περιμέναμε μήπως αλλάξει κάτι, αλλά μάταια.»

Για το αν η ΑΕΚ θα πάρει την θέση του Ηλυσιακού ή κάποια ομάδα από την Α2: «Εμείς θα πάρουμε την θέση καθώς καταθέσαμε την ένσταση πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια πριν την τελευταία αγωνιστική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...