Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οι Τούρκοι ανάγκασαν την ΑΕΚ να αποχωρήσει από το Παγκόσμιο ξιφασκίας

Το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ ήταν έτοιμο να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο ξιφασκίας Παμπαίδων -Παγκορασίδων και το σίγουρο είναι ότι κι εκεί θα τραβούσε τα βλέμματα πάνω της και ήταν έτοιμη για νέες επιτυχίες.

Ωστόσο λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγώνων της διοργάνωσης που θεωρείται από τις κορυφαίες, αφού έχει όλα τα αθλήματα και είναι κάτι σαν μικρή Ολυμπιάδα η συμμετοχή των «κιτρινόμαυρων» ακυρώθηκε καθώς προκύπτει εθνικό θέμα.

Πιο συγκεκριμένα η Άγκυρα που είναι η διοργανώτρια χώρα επικύρωσε την συμμετοχή του ψευδοκράτους των Τουρκοκυπρίων, κάτι που προκαλεί αντιδράσεις αφού δεν είναι δυνατόν μια Ελληνική ομάδα να δεχτεί κάτι τέτοιο και πόσο μάλλον η ΑΕΚ και ο Κωστέας Γείτονας που ήταν έτοιμοι να λάβουν μέρος στην διοργάνωση.

Η Ένωση ενημερώθηκε από το πρωί από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα τα οποία παρακάλεσαν προφορικά τον έφορο της ομάδας και έδωσαν εντολή να ακυρωθούν τα εισιτήρια και η συμμετοχή της ΑΕΚ. Φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη η απάντηση ήταν θετική κι έτσι η ομάδα δεν θα κατέβει στους αγώνας αντιδρώντας σε αυτή την απόφαση της Άγκυρας.

Οι «κιτρινόμαυροι» αθλητές έχουν απογοητευτεί με αυτή την εξέλιξη καθώς είχαν πολλές ελπίδες για να κατακτήσουν την πρώτη θέση, αλλά από την στιγμή που το γεγονός αυτό προσβάλλει τα αδέρφια μας στην Κύπρο κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό και συνεχίζουν τις προσπάθειές τους εντός της χώρας.


Πηγή:aek365.gr

1 σχόλιο:

  1. η ΑΕΚ φέρει ένα όνομα που πολλοί ξενίζουν . Δεν είναι τυχαίο (κατα εμέ) που δέχεται τόσο "πόλεμο" . Συγχαρητήρια στα παιδιά έστω και αν αποχώρησαν για εμάς είναι πρωταθλητές ήδη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...