Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Υμνοι από Πιανιτζιάνι για Παναθηναϊκό

Αποθέωσε τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς ο τεχνικός της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Στο πώς θα μπλοκάρει ολόκληρο το οικοδόμημα του Παναθηναϊκού δουλεύει ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, όπως δήλωσε ο ίδιος ενόψει του ημιτελικού με τον Πεντάστερο την επόμενη Παρασκευή στη Βαρκελώνη και αποθέωσε την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τόνισε: «Η παρουσία μας στο Final Four είναι από μόνη της κάτι πραγματικά σπουδαίο, με δεδομένο ότι είμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου, με πολλούς καινούριους παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα και σε συνδυασμό με τα αρκετά προβλήματα που είχαμε.

Καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ κερδίζοντας δυνατότερους και πλουσιότερους αντιπάλους. Πλέον, αν κατακτήσουμε τον τίτλο θα είναι ένα υπέροχο και αξέχαστο κατόρθωμα. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει πως διαθέτει την εμπειρία για να κερδίζει τέτοια παιχνίδια.

Ο Διαμαντίδης είναι σίγουρα ο σταρ της ομάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες ικανούς να αλλάξουν τη μορφή ενός παιχνιδιού. Δεν πονοκεφαλιάζουμε έτσι για το πώς θα σταματήσουμε τον Διαμαντίδη. Ξέρουμε πως πρέπει να μπλοκάρουμε τη λειτουργία όλης της ομάδας. Απέναντι σε έναν μεγάλο προπονητή όπως ο Ομπράντοβιτς, θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση. Πρέπει να έχουμε πολλές λύσεις σε τεχνικό επίπεδο, εφόσον θέλουμε να έχουμε τύχη».


www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...