Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πανιώνιος: Παραίτηση Τσολακάκη με καταγγελίες

Panionios FC home game in Nea Smyrni stadium o...Image via WikipediaΤην παραίτησή του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Πανιώνιος υπέβαλε ο Κώστας Τσολακάκης και τη συνόδευσε με σοβαρότατες καταγγελίες που έκανε σήμερα, μιλώντας στον «Sentra 103,3», και με αφορμή το γεγονός ότι η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έδωσε αδειοδότηση στους «κυανέρυθρους», με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό στη Β' Εθνική κατηγορία. Είπε μεταξύ άλλων:

Για την παραίτησή του: «Είχα βασικές διαφωνίες στην οικονομική διαχείριση του Πανιωνίου. Στο πώς πρέπει ο Πανιώνιος να μην εκτεθεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του. Δεν μπορεί να έχουμε περισσότερα έξοδα από έσοδα».

Για τον Κωνστνατίνο Τσακίρη: «Ό,τι χρειαζόταν τα έβαζε από την τσέπη του. Εβαλε 20 εκατομμύρια και τα 14 πέρασαν από τα χέρια μου. Πριν αναλάβουμε υπήρχαν 12 σύμβουλοι που πληρώνονταν, άλλοι που έπαιρναν τα λεφτά από τους παίκτες και τα χρωστούσαν».

Για το θέμα της αδειοδότησης: «Δεν υπάρχει λάθος από την πλευρά του Πανιωνίου. Στις οφειλές αυτές που λένε, ο Πανιώνιος στις 17/1 ό,τι χρωστούσε στις 31/12 τα πλήρωσε και τα ξέρει και τα έχει γραμμένα η επιτροπή. Η ΠΑΕ Πανιώνιος από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, δεν έχει κάνει ποτέ ρύθμιση σε ΙΚΑ και δημόσιο. Από το 2000 μέχρι και σήμερα, αενάως έχει το σύστημα μέσα να ζητήσετε φορολογική ενημερότητα και να δείτε ότι είναι όλα σωστά. Το χαρτί δεν έλεγε ότι έχουμε προβλήματα και τα προβλήματα που λένε ότι έχουμε δεν υπάρχουν. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα και να πω περισσότερα όταν υπάρχει ο δικηγόρος ο Πέτρος Καϊμακάμης».

Για τον Βεντούρη: «Όταν επέστρεψε ο Βεντούρης είπε ότι παραιτήθηκε ο ίδιος. Εγώ όταν λέω ότι παραιτούμαι το κάνω. Μόνο ο τρόπος διαχείρισης ήταν η διαφωνία μου. Δεν μπορούμε να έχουμε παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο γιατί δεν είμαστε πια... Τσακίρης».

Για τις οφειλές στους παίκτες: «Ένα μέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Απέγητος, πήρε από τον Μάχο 57.000 ευρώ και του έδωσε μια "πέτσινη" επιταγή! Σας λέω ονομαστικά. Του λέμε του παίκτη να την φέρει».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...