Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Εξετάζει Φερέιρα η Σπόρτινγκ

Επιμένουν οι Πορτογάλοι να συνδέουν το όνομα του Ζεσουάλδο Φερέιρα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι σκοπεύει να κάνει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ionline.pt ο Φερέιρα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, από τη στιγμή μάλιστα, που δεν επηρεάστηκε το συμβόλαιό του από το ΔΝΤ στην Ελλάδα και θα του αποφέρει επιπλέον 1,3 εκατ. ευρώ αν παραμείνει μέχρι το 2012 στον Παναθηναϊκό.

Οι συμπατριώτες του Φερέιρα τονίζουν ότι η παρουσία του Κάρλος Φρέιτα στην Σπόρτινγκ ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του Πορτογάλου προπονητή στην πατρίδα του. Επίσης, αναφέρουν ότι ένα επιπλέον κίνητρο γι αυτόν θα είναι το γεγονός πως θα έχει δουλέψει σε όλους τους μεγάλους συλλόγους της χώρας του μετά το πέρασμά του από Μπενφίκα, Μπράγκα και Πόρτο.

Παρόλα αυτά οι Πορτογάλοι λένε ότι ο Φερέιρα θα πάρει την τελική του απόφαση μόλις μάθει από τη διοίκηση το πλάνο της επόμενης σεζόν και τις οικονομικές δυνατότητες αλλά και τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρχει διοικητική σταθερότητα προκειμένου να συνεχίσει το έργο του απερίσπαστος.

Σημαντικό ρόλο πάντως, θα παίξει και η πορεία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός βγάλει την ομάδα του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα είναι σε θέση ισχύος, ειδάλλως είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τον πάγκο της Σπόρτινγκ.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...